15 hónap körüli kisgyermeked kb mennyi időt játszik egy nap egyedül?
Te mennyit és miket játszol vele?
Kislányomnál változó, van, hogy elvan magában egy jó fél órát (napjában 2-3x is akár), vagy csak jön-megy utánam, és nézi, hol tud rendetlenkedni :o)
A legjobban hancúrozni szeret. Ezen kívül sokszor nézi az állatokat (madarka, kutyák-macskák) az utcán, felfedez. Sokat labdázunk, nézünk különféle tárgyakat, elmondjuk mi micsoda. Kukuccsolunk, bújócskázunk. Ezek a nagy kedvencek. Formabedobó és könyvek nem érdeklik még, inkább rohan.
Általában délelőtt jobban elvan egyedül. Megreggelizünk, utána én nekiállok összerakni a konyhát, mosogatok, elkészítem az ebédet. Ilyenkor ő elvan a szobájában, néha kijön, megnézi, végeztem-e, aztán megy vissza. Ez olyan fél-1 óra. Utána vagy boltba megyünk, vagy ki az udvarra. Kint totál elvan nélkülem, én csak kísérgetem ide-oda. :D
Délután, amikor felkel, akkor is ki szoktunk menni, kint vagyunk vacsoráig.
Vacsi és fürdés között viszont már folyamatosan játszom vele. Olvasunk, könyvet lapozunk, építünk, babázunk.
Ma mondjuk nincs az a verőfényes idő, így korábban bejöttünk. Szintén olvastunk, meg rajzoltunk kicsit. A formabedobót szereti, azt minden nap előveszi egy időre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!