1 hete felállt a babám és az ágy mellett próbál lépegetni 2-3 lépést, mikorra fog járni? Mikorra tud elesni úgy, hogy nem üti meg magát nagyon? Hány hónap szokott lenni, mire egyedül elindul?
Most állandóan mellette vagyok, még nagyon bizonytalan és így is 2-szer már eldőlt, nem voltam elég gyors.
7,5 hónapos.
Nem lehet megmondani mikor fog elindulni, ez rengeteg dolgotól függ. A fiam 6.5 hósan állt fel először és 11 hósan indult el. Néhány hétbe beletellett azt hiszem, mire fenékre pottyant és nem esett hanyatt.
Én soha nem álltam mögötte, hogy elkapdossam. Meggyőződésem, hogy ha ezt teszed, akkor nem lesz érdeke megtanulni esni, hisz úgysem üti meg magát. Amikor meg nem vagy ott és nyugodtan eldől és megüti magát, nem fogja érteni, hogy most mi a frász van... Persze nem azt mondom, hogy ha látod, hogy épp esik neki az asztal sarkának, ne fogd meg, de azért ne állj mögötte h. bármely pillanatban elkaphasd- hangsúlyozom, szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!