A gyereketek mikor evett egyedül? Hány hónapos korában? Az én fiam 14 hónapos de még én etetem.
Enyém 2 éves múlt, de még etetem.
Tud enni egyedül is, de akkor megőszülök mellette, mire végez, annyira lassú. Ezért ő is eszik, de én is etetem.
Szia!
Ugyan az mint az első válaszoló babája!
Enyém is 2 éves és még etetem!
Persze vannak csoda babák! :-))
15 hónapos a fiam, ha jó kedve van, nemcsak a katonákat eszi egyedül, hanem a karéjból is egyedül harap. Ha viszont nincs, akkor a fejét sem hajlandó előre hajtani a kajáért, épphogy csak nem kell előrágnom neki. Ez van.
Viszont üvegpohárból gyönyörűen iszik egyedül, egy csepp sem megy mellé!!
12-13 hónaposan érdeklődött az egyedül evés iránt, ette is kanállal, vagyis inkább próbálkozott. Utána nem. Ha otthagytam neki a kanalat, akkor csak tunkolta a tányért, de nem emelte a szájához. A minap megint próbálkozott egy párszor, most már szebben a szájához talál, de lehúzni a kanálról még csak kb 30%-ban megy. Szóval én etetem még mindig, mert gyorsabb is, és nem könyörgős. 16 hónapos.
Falatokat eszi, bár először leeszi róla a felvágottat, a kenyeret úgy kell a szájába nyomni utána, hogy "ezt is!"
Pohárból ha odaadom neki, már szépen iszik (egyik napról a másikra), de ha utána is nála marad, az már gáz... rázza, mint én a tápszert a cumisüvegben :o) Csakhogy ez már nem cumisüveg....
Én nem erőltetem az egyedül evést, majd erre is megérik. Ha akar ehet egyedül. A poharazást sem vittem túlzásba, türelmetlen voltam hozzá, mert a fele a nyakába folyt. És láss csodát, most meg már nem is kell segítenem az ivásnál.
Köszike mindenkinek a választ!!!!!!!!!!!!
Megnyugodtam,azt hittem,hogy én vagyok csak elmaradva ennyire..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!