3-6 hónapos babád mennyi ideig volt el "egyedül"?
Sosem töltöttem öt percnél többet annyi idős korában a látókörén kívül.
Addig az öt percig elvolt egyedül.
Ha főzni kellett, vagy más helységben volt dolgom ami tovább tartott, vittem magammal.
Nem tudom, mert a látókörében vagyok. Van, hogy pl.teregetek és ingázom a szoba és a fürdő között, de akkor is max.1percig nem lát. Ha mellette csinalok bármit, akkor meg addig van el, amíg álmos nem lesz, vagy el nem kezd fájni valamije. Onnantól üvöltés rajtam is.
Az ágyában viszont "korlátlan ideig" elvan, akkor is, ha nem alszik, de csak délelőtt az első kivételig.(Pontosabban 2.,mert az első etetés után még visszarakom.) Szóval olyankor tudok bármit csinálni. Nem tudom, mennyi idő, mert 2-3 óra szokott lenni, de annak a nagyját átalussza.
Miért vagyok lepontozva? Tán nem a kérdésre válaszoltam, birkák?😘
#5 mert irigyek, hogy a tiéd elvan órákat is a kiságyában ébren is. Én sem értem, miért kell lepontozni azt, akinek "más" természetű a babája (a gyerekek sem egyformák!), és jobban el van egyedül
Én örökké sírós kisbaba voltam, húgom mindenhol is nyugodt, egyáltalán nem sírós, eszik-alszik baba volt.
Kisfiam nyugis volt kicsinek, kislányom mellett örültem, ha szakaszokban 2-3 órát tudtam aludni éjszaka.
Nem kell lepontozni senkit, mindenki a kérdésre válaszolt, a babáink meg nem egyformák és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!