Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-6 hónapos babád mennyi...

3-6 hónapos babád mennyi ideig volt el "egyedül"?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy pl pihenőszékben, játszószönyegen, hintában stb. volt és te nem voltál a látókörében pl kimentél a konyhába/fürdőbe stb.
ma 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Sosem töltöttem öt percnél többet annyi idős korában a látókörén kívül.

Addig az öt percig elvolt egyedül.

Ha főzni kellett, vagy más helységben volt dolgom ami tovább tartott, vittem magammal.

ma 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Az én fiam 4 hónapos, de nem túl sokat, max ilyen 5-10 perceket van el, utána már kiabál :D
ma 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, mert a látókörében vagyok. Van, hogy pl.teregetek és ingázom a szoba és a fürdő között, de akkor is max.1percig nem lát. Ha mellette csinalok bármit, akkor meg addig van el, amíg álmos nem lesz, vagy el nem kezd fájni valamije. Onnantól üvöltés rajtam is.

Az ágyában viszont "korlátlan ideig" elvan, akkor is, ha nem alszik, de csak délelőtt az első kivételig.(Pontosabban 2.,mert az első etetés után még visszarakom.) Szóval olyankor tudok bármit csinálni. Nem tudom, mennyi idő, mert 2-3 óra szokott lenni, de annak a nagyját átalussza.

ma 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit
ma 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Miért vagyok lepontozva? Tán nem a kérdésre válaszoltam, birkák?😘

ma 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

#5 mert irigyek, hogy a tiéd elvan órákat is a kiságyában ébren is. Én sem értem, miért kell lepontozni azt, akinek "más" természetű a babája (a gyerekek sem egyformák!), és jobban el van egyedül

Én örökké sírós kisbaba voltam, húgom mindenhol is nyugodt, egyáltalán nem sírós, eszik-alszik baba volt.

Kisfiam nyugis volt kicsinek, kislányom mellett örültem, ha szakaszokban 2-3 órát tudtam aludni éjszaka.

Nem kell lepontozni senkit, mindenki a kérdésre válaszolt, a babáink meg nem egyformák és ez így van jól.

ma 12:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon ez a hobbija mindenkinek, nem kell foglalkozni a lepontozásokkal. Én is irigykedve olvasom az eszik alszik elvan babákat, de attól még nem pontozom le aki szerencsés :)
ma 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
#6!Na, igen. Azt már nyilván nem irigylik, hogy onnantól, hogy kivettem, már csak séta alatt alszik, utana pedig éjjel kettőig remegve üvölt a fáradtságtól, amihez hozzájön a has -és fogfájás. Azért van el délelőtt az ágyában, mert még épp nem fáj semmije és túlvan az egész napi alvásának kb. 80százalékán, ami egyébként nagyjából a fele annak az alvásmennyiségnek, amire szüksége lenne... Szóval tök jó, hogy itt mindenki viszi magával mindenhez, meg mindent alvás időben csinál, csak épp nekünk nincs alvás időnk és inkább nem csinálok semmit, azon kívül, hogy próbálom megnyugtatni/elaltatni (eredménytelenül), amikor remegve üvölt rajtam. Így egyelőre a délelőttök vannak, ami neki és nekem is megfelel. Mindenki más meg bekaphatja😜
ma 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Soha egyetlen percet sem. Addig le se tudtam rakni, amíg nem tanult meg önállóan járni.
ma 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!