Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-6 hónapos babád mennyi...

3-6 hónapos babád mennyi ideig volt el "egyedül"?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy pl pihenőszékben, játszószönyegen, hintában stb. volt és te nem voltál a látókörében pl kimentél a konyhába/fürdőbe stb.
nov. 30. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Illetve 5-10 percet maximum a pihenőszékben. Ezért inkább kendőztem, abban örökké elvolt.
nov. 30. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:
O percig
nov. 30. 17:06
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Max 5-10 percet vannak el ennyi idosen
nov. 30. 17:25
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
8! Ez mondjuk nyilván túlzás. Hogy tanult volna meg járni, ha sose volt lent? Rajtad?😂
nov. 30. 17:29
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
#14 Én is ezen akadtam meg. Mágikus módon egy szép napon úgy kelt a gyereke, hogy tudott járni, holott előtte soha egy percig sem gyakorolta, sőt, átfordulni, mászni és ülni sem tanult meg, hiszen soha egy percre sem lehetett lerakni. Ugyan már...
nov. 30. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

#15! Jaja, zseni az a gyerek! Lehet, nem is járt, rögtön szaladt!😜

nov. 30. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Ti mindenbe bele tudtok kötni? Soha egyetlen percre sem volt el magában, nem kötötte le semmi. Ha leraktam, üvöltött, ordított. Igen, üvöltve, ordítva kúszott-mászott utánam, azaz nem volt el egyetlen percet sem.
dec. 1. 13:36
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem voltam a látókörben? 0perc.. Épp amint nem látott már ordított.. Pisilni is kinyitottam az ajtót és odahúztam a szőnyeget.
dec. 1. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
#17! Nem kötöttünk bele. Te írtad, hogy le se tudtad rakni, amiről én megállapítottam, hogy túlzás. És tényleg, hisz "kúszott-mászott utánam". Tehát leraktad.🤷🏼‍♀️
dec. 1. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
71%

20 percet simán. De a fiam is ilyen volt, ha valami megfogta a figyelmét (új játék, régi játék ami nem volt sokat a kezében, új mozgásforma, fények, piciként héliumos lufi a lábára kötve, piszkálós kocka, stb) akkor lazán elvolt, majd arra mentem be 20 perc után a szobába, hogy vígan elszunnyadt a játszószőnyegen, markolva a cuccot, ami lefárasztotta.

A lányom ugyanez, minden izgalmas, ami lenn van a földön és foroghat meg nyújtózkodhat érte, kézben lenni viszont uncsi, mert semmit nem lehet csinálni, csak lesni kell meg vigyorogni.

Mondjuk az enyémek rossz gyerekek, tápszeres mindkettő meg éjjel is alszanak végig. Bölcsibe is ment a nagy, meg a kicsi is fog. Sőt, macskák is vannak a házban. Meg külön szobában is vannak a gyerekek.

Úgyhogy légyszi ne engem vegyél példának, mert borzalmas anya vagyok.

dec. 1. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!