Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van olyan, aki nem adott...

Van olyan, aki nem adott tejet/tejitalt/tejpótlót reggel és este a kisbabájának, miután már nem szoptatott?

Figyelt kérdés
Csak vizet helyette?

2020. júl. 23. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Én ...egyszer tejitalt próbáltam öklendezett tőle.
2020. júl. 23. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Na de hány hónapos? Mert nagyon nem mindegy hogy 7 hónapos vagy 17.
2020. júl. 23. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
En, de mar nem baba volt akkor. Illetve tapszert adnek ket eves korig, ha nemszopizna, a fentiekbol nem kapna.
2020. júl. 23. 09:22
 4/9 Derjaderja ***** válasza:
72%

Én nem adtam soha ezeket, kb 15 hónapos koráig volt érdemi tejem, de kb 9-10 hónapos korától csak este meg reggel szopizott.

A WHO-listán amúgy a "nemjavasolt" kategória a tejital, ettől még gondolom túlèli, aki fogyasztja, de aggódni nincs miért ha nem adod.

2020. júl. 23. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

2 évig szoptattam. Egy csepp tápot, tejitalt stb sem adtam neki.

Egyszer vettem meg egy doboz Sinlac pépet, mert a gyerekorvos azt mondta, próbáljam meg estére. Sugárban hányt tőle 3 alkalommal!

Szóval hanyagoltam ezeket. Igazából feleslegesnek is tartom. Ha eszik jól, akkor minek?

2020. júl. 23. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Én
2020. júl. 23. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik anyatejes gyerekem sem kapott semmi ilyesmit. Sajnos a 2. szívbeteg, így ő 3 hét után tápszeres lett.
2020. júl. 23. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
13 hónapos, még szopik. Nem is nagyon akar róla lemondani, szóval még valószínű jó ideig marad az anyatej, így nem fogok neki adni semmi ilyesmit
2020. júl. 23. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
12 hosan hagytuk abba a szopit. Mindent evett valtozatosan, naponta joghurt, egyebek. Nem kapott tejitalt meg semmi ilyesmit. Gyerekorvos egyetertett. Kapott kalciumot is.
2020. júl. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!