Más is szenved kisbabás barátnők hiányában?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 15:35
21/22 anonim válasza:
Hát,ha már így összegyűltünk,csatlakoznék a klubhoz :)
Én a VIII.kerületben lakok,azt hiszem,érthető,ha nem igazán barátkozok ezen a környéken...De ha van köztetek esetleg olyan,aki szintén a közelben lakik és kívülállónak,magányosnak érzi magát,és esetleg szívesen eltöltene egy kis időt velem és 9 hetes kisfiammal,írjon bátran!! :-)
Akinek pedig nincs kilátásban ilyesmi,az se keseredjen el!Járjunk nyitott szemmel,mosolyogva!Hátha...
:-)
22/22 anonim válasza:
az Oroszlányi kismama vagyok.a Szomori kismamitól kérdezném,hogy mivel van tapasztalatod a kórházról:milyen?kik a normális dokik?nekem sajna nem lesz fogadott de remélem jó kezekbe kerülök.:))amúgy ott fogok szülni én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!