Miért kopnak el a gyermektelen barátnők?
ez az élet rendje
de most viccen kívül, nem mindenki érzi úgy, hogy attól h babád lett, ugyanaz maradtál... az mondjuk természetes h még annyira nem tudsz gyakran talizni velük, de majd az idő eldönti, hogy mi lesz, ki marad ki megy.
Az ilyen barátnő nem barátnő, csak egy haver, de nem barát.
Nekem barátnőm egy volt terheségem előtt, iskolás korom óta, és azóta is megvan. Nekem inkább fiú barátaim voltak, mert imádom a motorokat,autókat,focit,horgászatot. Ezek a fiúk meg is maradtak, mind egy szálig. Jönnnek,nézik a picit, meccsekre és horgászni járunk csoportosan.Mintha nem is történt volna semmi. Szerintem az igazi barát nem vész el, csak átalakul!!!
Egyszerű.Más lett az értékrendünk,nekünk anyukáknak.Igazából mi változtunk,nem ők,de ez így van rendjén,az lenne a baj,ha nem változtunk volna gyermekünk/gyermekeink születése óta.Nem szűkültünk be,mindenről tudunk beszélgetni,de "ők a babákról nem!!!"
Bennük még ez nem érett meg.Azért próbáld velük tartani a kapcsolatot,ha kicsit nagyobbacska lesz a babád és neki még mindig nem lesz,lehet,hogy szívesen vigyázni fog rá,elviszi ide-oda.Az ilyen barátnők sokszor olyanok,mint a friss apukák,akik az első hónapokban általában (tisztelet a kivételnek) nem tudnak mit kezdeni egy babával.Persze az előttem szólóknak is igazuk lehet,hogy nem igazi barátnők az ilyenek,de ezt neked érezni kell kivel,hogyan érdemes kapcsolatot tartani,barátkozni.
Én is ugyanígy jártam, sajnos.
Az összes barátom (ha azok voltak egyáltalán?) semmibe vesz, egyedül nekem van gyerekem mind közül. Nagyon fáj, próbálok nem rágódni rajta, de nem tudok túllépni ezen. Volt időszak, amikor el akartam mindegyiket küldeni melegebb éghajlatra.
Szerintetek mi a "jobb"? Hagyni,h. feledésbe merüljön a barátság szépen csendben? Vagy elmondani,h. ez számomra milyen érzés volt és inkább felejtsük el egymást örökre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!