Másnál is elmaradtak a régi (gyermektelen) barátnők? Nem volt ugyan túl nagy baráti köröm, de amióta megszületett a fiam (már 9 hónapos), senki nem keres.
A legjobb barátnőm megmaradt a legjobb barátnőmnek! Ő a nagyobbik fiam keresztanyukája. Hetente-kéthetente átjön.
Több nem is volt nagyon, még egy csajjal tartom a kapcsolatot, de semmi extra. Vele is csak azért, mert a második fiam születésekor szült ő is és kb 4-5 nap korkülönbség van a babák között.
Az én anno legjobb barátnőm teljesen el van foglalva saját magával,a maga problémáival,3 havonta összefutunk és ömlik belőle a panasz a saját akarata által elrontott élete miatt,amin persze simán tudna változtatni,de rohadt gyenge.
Meg se kérdezi mi van a gyerekemmel,pedig már 4 éve az életem része.
Én már nem kersem a társaságát,mert ez veszettül fáj,de hiába adom a tudtára,következő alakalommal talán még emlékszik rá,aztán újra semmi.
Néha összefutunk,meghallgatom a kesergését és az elmúlt 10 évnyi barátságunk emlékére megpróbálom megérteni,segíteni.
De ez már nem fog így menni sokáig az biztos.
Pedzegeti,hogy ha majd ő lesz anyuka értekezni fogunk mindig,hogy mit kell tennie.
Szemétség lehet,de tőlem nem fog kapni segítséget.
Mire ő anya lesz engem már más dolgok fognak foglalkoztatni.
Nekem is jól esne,ha néha az én gondom számítana jobban,de ez sosincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!