Más is szenved kisbabás barátnők hiányában?
Igen :(. Mire nagynehezen szereztem 1-2 ilyen baránőt, elköltöztem és eltűntek... most kezdhetem előről.
Budapest XI. ker.
Én is XI kerület...Te melyik részről?
Én is eléggé kezdek befordulni,pláne az ilyen szuper időben mint ami 2 napja van.
Sajnos nem vagy ezzel egyedül :(
Szintén elsőként szültem a barátnőim közül, ráadásul náluk még tervben sincs a gyerekvállalás. Ők főleg egyetemi barátnők, tehát van aki több 100 kmre van tőlünk. Legjobb barátnőm meg még tanul, szóval ő is Pesten van. Elég ritkán tudunk találkozni.
Ráadásul Pesten szültem de vidéki vagyok, így az ott megismert anyukákkal sem tartom a kapcsolatot.
Mondjuk mi már járunk játszótérre, 9 hónapos és imád hintázni meg a többi gyerekekkel "huncutkodni".
Csak általában vagy alapból több anyuka jár le együtt a játszóra és ugye ők jól el vannak egymással, vagy idősebbek, mint én. Vagy csak nem igazán "barátkozósak"
Én is elfogadnék már egy igazi "játszótársat"!
Fel a fejjel csajok. Én 3 hós kislányommal költöztem új városba, férjem egész nap dolgozik. Ekkor még ősz volt. Az én picim mindig akkor aludt, amikor a többi anyuka kint volt. Ha kijutottam, nagyon sokáig csak a köszönésig jutottunk el 1-1 anyukával. Valahogy látszik a szemkontaktusból, hogy nem akarnak ismerkedni. És ez így ment hetekig.
Aztán egyszer csak jöttek a "kedves" anyukák. Mindenkinek köszönni kell, megállsz egy pillanatra, megnézhetlek benneteket kérdéssel és máris ott a sétálópartner. Védőnőnél is sokat lehet ismerkedni. Legyetek nyitottak és mosolygósak!
Higgyétek el jönnek a barátnők, én már fel sem tudom sorolni hányan vagyunk!
Kitartást! Jön a jó idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!