Mást is idegesit, hogy barátnők összehasonlitják gyermekeket? Na meg a drága ruhák, cipők!
akkor nekem nagy szerencsém van :)
az én barátnőim nem "licitálós" fajták. örömmel mutatjuk meg, ki mit túrt a használt ruhásnál.
és tény, az egyikük fia már kúszik 6 hónaposan, míg az én fiam forogni se akar ennyi idősen. sosem éreztette velem, hogy az én gyerekem béna lenne, az övé meg zseni.
barátok vagyunk.
én azt utalom, amikor a nagymama meséli, más városban vagyunk, de visszahallottam, hogy a mienk már első nap oldalra fordult (ez így van, de sok baba csinál ilyeneket, elfelejtik, nem direkt csinálta), meg így meg úgy, a nagyapa szerint simán gyököt von, stb. nem szeretem, ha erről beszélnek, főleg hogy talán 2x látták 5 percre..
az összehasonlítás akkor jó, ha nem "kinekvanalegjobbgyereke" szinten megy, hanem építő jelleggel.
nekem nincs sok kismama ismerősöm, de hozzájuk hasonlóan sokszor én is "turizok" a gyereknek (van brendonos cucca is, de nem tudnád megmondani,hogy ez most túrt, teszkógazdaságos, vagy brendonos)
amúgy tökéletes anyukának lenni ritka sz*r dolog lehet, én úgy gondolom. én mindig csak elég jó, a lehető legjobb szeretnék lenni, a tökéletlenség minden varázsával és hibájával együtt. és valahogy a nem tökéletes, emberi anyukákat is jobb társaságnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!