Melyik fajta babakocsit ajánljátok? Két funkciós kellen (mózes és sport részes). Ne legyen túl drága!
Nekünk Baby Point V3 van, mózessel és sport résszel. Nagyon szeretjük. Mi használtan vettük, így nagyon jó áron volt, de alapvetően sem volt rettentő drága.
Hasonló kocsik még a Pierre Cardin PS682 vagy PS692, illetve a Haucknak vannak még hasonló kocsijai. Nekem ezek nagyon praktikusak és jók.
Raf-pol fenix, 63 körül van hordozóval.
Használtban is gondolkodsz, vagy új legyen? Hordozó nem is kell?
Az én tippem, használt, de márkás. És arra figyelj, hogy a sport része se legyen szűk. Nekem a pierre cardin 682 sport része szűknek tűnt, de lehet csak azért mert egy bergon mellett volt. :)
A Bergon óriásinak tűnik, de a PC-ben is bőven elfér egy gyerek. Lányom 1 éves és még mindig nagy neki a sportrész, illetve jól elfér benne, állandóan dülöngél. :)
A mózest is sokáig ki tudtuk használni.
A Bergon féléket én nem szeretem, nagyok, nehezek. De biztos valakinek ez is bejön.
8:50es vagyok
képzeld, mi bergonnal kezdtünk. Tágasat akartam, amiben sokáig tud aludni is. Hát félt benne a baba, mert gödröknél mindig elgurult...
Mi is kaptunk, itt "rontottuk" el.
Ugyanis, ha mész valahova kocsival, a baba elalszik, Neked meg ki kell szállni, akkor tök jó, ha nem kell áttenni a babakocsiba, vagy cipelned a hordozót. Ezért, ha már 60at rászántok, szerintem vegyél egy olyat, amire a hordozót is rá lehet tenni. Főleg, mikor a baba már 8 kiló, tök nehéz cipelni hordozóstul.
Persze ez csak az én véleményem, de én megbántam ezt a bergon ügyet, és a fél család rajtam röhög így a 4. babakocsi felé...
Ha használt is lehet, nézd meg pl a quinny buzzt. Ahhoz is van mózes.
Vagy pl giraffe club 618 (bippa kft-nél van még asszem)
Elég nagy a sport része is, és a mózese is.
Ha nem tetszik szólj, vannank még a tarsolyomban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!