Mikortól lesz "elérhető" az új fajta Xbox360 Slim flashelése, ami állítólag biztonságosabb és nem annyira drága mint a mostani?
Figyelt kérdés
Egyik haverom tanácsolta hogy várjak még 2 hónapot ezzel ...Szerintetek?2011. aug. 19. 17:58
1/4 anonim válasza:
höhh, nem annyira drága mint a mostani ? mindennek annyi az ára amennyit elkérnek érte, nekik kb semmibe sem kerül. Akkortól lesz elérhető amikor kész lesz..
2/4 A kérdező kommentje:
Húh hát ezzel sokkal okosabb lettem.....amúgy szerintem 20 000-ért egy kicsit sok..
2011. aug. 21. 19:47
3/4 anonim válasza:
Nem szokás ilyen dolgokat előre bejelenteni, mivel nem tudják ŐK sem, hogy mikorra lesznek kész vele, ennél ez bonyolultabb. Amúgy fél éve is azt mondták, hogy még pár hónap, most csak azért ilyen drága mert kicserélik benne az olvasót.
4/4 A kérdező kommentje:
jahh..csak azt mondják az elromolhat...de nem tudom kinek hidjek..
2011. aug. 21. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!