Őszintén! Mi az ami hiányzik a "gyermektelen" életetekből?
Nagyon sokat jártunk színházba és moziba a párommal. Sajnos most ezt nem igazán tudjuk megtenni, mert messze vannak a nagyszülők, nem tudom senkire bízni a kisfiamat.
15 hónapos, és most voltunk először moziban úgy, hogy nagymamáék városában van 3D mozi, és amíg mi megnéztünk ott egy filmet, addig nagymamáék voltak a tökössel otthon.
De a régi kirándulásaink is hiányoznak egy picit. Sokat csavarogtunk a hegyekben, túráztunk erdőkben, stb. Ezt a napközbeni alvás miatt már nem nagyon tudjuk megtenni.
De ez van, tudtam, hogy a fiunk érkezésével nyomunk egy RESET gombot az életünkre... :)
Egy dolog esne jól, estétől reggelig aludni addig amíg jól esik. :)
15 hónapos a lányom, van hogy apa játszik Vele a másik szobában, amíg én alszom, de mivel már 34 hetes terhes vagyok, nem tudok amúgy sem jókat aludni. Még vagy pár évig biztos nem. :)
Egy hatalmas nagy alvás ami igazán hiányzik.Sajnos nem sokat alszik a babánk.Még 1 éjszakát sem aludt át. :(na de ha megnő bepótolom :)
De egyébként örülök hogy most van nekünk!:)Szeretjük-imádjuk!
A forró fürdő! De még kb. 4 hónap gyermekággyal és újra élvezhetem. :)
Anélkül elindulni valahová, hogy mérlegelni kelljen, hogy a távon van-e wc és kibírom-e addig.
Az olyan lusta napok hiányoznak, amikor a párommal egész délelőttöt ágyban töltöttük, hol alvással, hol mással. :)
2 éves a kisfiúnk.
Az hiányzik, hogy sohasem voltunk együtt kettesben a párommal azóta, amióta megszületett. Kivéve azt az esetet, amikor az intenzíven feküdt a műtétje miatt és éjjel nem lehettünk vele.
Leginkább a nyugodt-hosszú alvás:)
de az a szabadság is, hogyha éjfélkor vásárolni volt kedvem, akkor irány a kocsi és elugorhattam a tescoba, most meg azt is meg kell tervezni ha le akarok menni az 5 percre lévő boltba.
Nekem is egy jó nagy alvás, mert a hiába alszik a kislányom rendesen, én akkor is felébredek , hogy megnézzem.
NA meg ezek az elindulások, sokszor egy óra is kell, hogy végre kilépjünk az ajtón, de megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!