Voltatok már úgy, hogy kizárnátok az Anyósotokat az
életetekből? És ne is lássa az Unokáját csak piros
betűs napokon?
Figyelt kérdés
És megtettétek???
Mert meg sem érdemli, hogy egyáltalán lássa az amúgy csak rokoni kapcsolatból mondható "unokáját"?
Hogyan kell nyelni...hogyan legyek okos, amikor annyira mérges vagyok rá, hogy 10 percre lakik tőlünk, és halálian nem érdekli sem a fia, sem az unokája. Csak önmaga.
Hosszasan részletezhetném.
De a fenti kérdésre vagyok kíváncsi.
2011. márc. 17. 17:06
1/8 anonim válasza:
Én anyámat zártam ki az életünkből.Nagy veszekedés volt. Azt miondta az esküvőm előtt, hogy minek összeházasodni, ugyis egy fél év múlva válunk. Ez 10 éve volt. És még sorolhatnám. De a lényeg, azt mondta, hogy ne lépjem át a küszöbét. Nem is léptem. Majd megszülettek az ikreim és anyu el akart jönni. Közöltem vele, hogy nem kell átlépni a küszöbünket.
2011. márc. 17. 17:18
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki volt már így nem csak az anyóssal, hanem a saját anyukájával is.
Hogy megtettem-e? Nem. Felnőtt emberek vagyunk, kommunikációval sok minden (hanem minden) megoldható. Ma már úgy gondolom, hogy nagyobb kincs az anyósomnál nincs.
2011. márc. 17. 17:27
3/8 anonim válasza:
Ó ezt megtette ő maga. :) Amióta új faszija van, mert a másikat 2 hónapja eltemette. Nem mellesleg úgy cseréli őket mint más a bugyiját...hát az ő korában...
Na a 2 hónap üresjáratban sokat (heti egyszer 5 percre) itt volt.
Most már nem ér rá :) Havi egyszer 5 perc a "drága imádott egyszem kincse unokája" értéke.
Messze nem érdekel. Ha előre nem jelentkezik be, akkor nem engedem be és kész. Ne már mi igazodjunk a napirendünkkel hozzá, hogy épp mikor ugrik be a pasijához menet vagy jövet. (nyugdíjas 70 és a halál között)
2011. márc. 17. 17:34
4/8 anonim válasza:
NÁLUNK dettó ugyan ez van!meg lett a botrány másfél hete és azóta nem volt nálunk!egy percnyire lakik tőlünk és nem nézi meg az unokáját!én meg nem viszem az biztos!nekem így jó ha nem jön addig sem idegesít fel!
2011. márc. 17. 18:11
5/8 anonim válasza:
Nem volt szükségem rá, hogy kizárjam anyóst. Annyira nem érdekli a saját fia és unokája, hogy még akkor se jön ha hívjuk.
2011. márc. 17. 18:41
6/8 anonim válasza:
Mikor nem volt gyermekünk,mi már akkor összevesztünk.De mikor megszületett a kislányom,tudtam jogában áll neki is látni.Jött én fogadtam a multról nem beszélünk.El is megyünk hozzá időnként.Van néhányszor ugyérzem kizárnám az életemből,mert vannak beszólásai.Legutobb a karácsony mart be nekem de nagyon.De túl tettem magam rajta gyorsan.Kislányom 2éves és 24.-én nappal nála voltunk,sógoromék,sógornőmék és a családjaik.Kislányom mindenkitől kapott ajándékot csak a mamától nem.Megjegyzem tudott volna venni,de a válasz az volt annyi játéka van,nem lehet tudni melyik nincs neki.Akkor megkérdezem mire szüksége.Nem?Vehetett volna ruhát vagy könyvet bármit.Egy lufit is akár.Na mindegy ő ilyen.Kislányom kedveli,nem nevelhetem ellenne.
2011. márc. 17. 18:59
7/8 anonim válasza:
Volt, de nem tettem meg. Mert ő az anyósom. A férjem anyja. De néha nagyon felidegel. Meg ha rossz passzba vagyok, akkor már gyomorideggel megyek oda, hogy "na ma mit talál majd ki?". De főleg a gyerekkel kapcsolatban okoskodik...
2011. márc. 17. 20:56
8/8 anonim válasza:
Én most vagyok azon a ponton, hogy besokalltam. 1 éves lányomat anyósom 4-szer volt megnézni! Távolság 30 km! Tavaly nekünk kellett menni minden hétvégén, mert ő dolgozik és milyen fáradt dumát adott be állandóan. Nos én közöltem a férjemmel, hogy az éven nem vagyok már hajlandó ugyan azt végig csinálni. Sőt! Az tette be az ajtót most nálam, hogy volt a gyerek szülinapja. Hívtuk, vártuk a napján, de ő közölte, hogy majd csak szülinap után jön 2 nappal, mert ő akkor ér rá! Nos: ekkor eldurrant a férjem agya is, és belátta, hogy valóban igazam van! Mi alkalmazkodjunk ő hozzá, ezt várja el. Az, hogy nekünk van -e időnk, kedvünk fogadni őt, az nem érdekli, csak közli, hogy ő akkor jön, akár tetszik, akár nem! Rosszul vagyok ha rá gondolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!