Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fér mindez bele egy...

Hogyan fér mindez bele egy anya életébe?

Figyelt kérdés
Szerintetek azok a nök, akik nöként is (külsöre) topon vannak, szuper anyák, és a háztartást is tökéletesen vezetik, ja és persze a férjükkel is tökéletes a házasságuk, dolgoznak és jól végzik a munkájukat (mondjuk valami komoly beosztásban) szóval ez hogyan fér bele egy ember életébe?Ugye a külsöségek: szoli ,pedikür,manikür,kozmetikus,edzés,fodrász,háztartás fözés,mosás,teregetés,takaritás,emelett egész nap melo,utána gyerekkel foglalkozni,figyelni hogy ne vegyen semmit a szájába,tanulni vele ha nagyobb,utána még a férjjel hancurozni?én ezt nem értem.ne azt irjátok,hogy sokan otthon oldják meg ezeket a dolgokat,mert nagyon sok nönek van mükörme,és szolizik,mindig tökéletes a haja(ezeket nem otthon csinálják nyilván)Csak nekem felfoghatatlan ez?Ja negativ kommentelök kérem ide ne irjanak!Köszönöm elöre is.
2015. júl. 29. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

Kérdező, amikor valaki leírta, hogy miként fér bele az éltébe, te támadtál rá felháborodottan, hogy jaaaa, úgy könnyű, ha nagyvárosban él, míg te kisebb településen.

Ha azt szeretnéd, hogy téged ne támadjanak, te miért támadsz?

2015. aug. 1. 07:37
 62/72 anonim ***** válasza:
Ez egyébként olyan kérdés volt akkor, hogy "kíváncsi vagyok, hogyan kell űrhajót építeni, de csak kérdezem, nekem eszem ágában sincs ilyet csinálni"?
2015. aug. 1. 07:38
 63/72 A kérdező kommentje:
Nem.számomra ez azért érdekes,mert sok nönél ezt látom,hogy topon vannak mindig,ezért érdekelt,hogy ezt ki hogyan tudja gyerek és munka mellett megoldani.De miért kell egyböl rosszra gondolni?Miért nem érdekelhet ez engem,mármint hogy ki hogy csinálja,hogyan osztja be az idejét?Miért baj ez?
2015. aug. 1. 08:03
 64/72 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak úgy is érthető volt a kérdés, hogy szeretnél hasonló életmódra átállni, de a gyakorlati résznél elakadtál.
2015. aug. 1. 08:09
 65/72 A kérdező kommentje:
egyébként nem támadni akartam,csak kicsit bosszant,amikor valaki azt irja,hogy egy 1-2 éves örökmozgót kössek be egy babakocsiba,és bizzak idegenekre,amig szolizok.Szerintem azért megdöbbentö,hogy ilyen anyák vannak.És ha nincs már ott a gyerek,mire kijön a szoliból?Akkor kit von felelösségre?Ezen kicsit kiakadtam ezért válaszoltam ugy ahogy annak aki ezt válszolts.
2015. aug. 1. 08:17
 66/72 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan kérdés-válasz, mint a "mit tegyek, hogy átaludja a gyerek az éjszakát", amire lehet indulatosan írni, hogy de béna vagy, az enyém tök régóta átalussza.

Minden gyerek más, mindegyiknél más válik be. Ott se azt írták, hogy te csináld így, hanem leírta a válaszoló, hogy ő hogyan csinálja - tehát a kérdésedre válaszolt. Azt már te gondoltad bele, hogy neked is kötelező így csinálni.

2015. aug. 1. 08:20
 67/72 A kérdező kommentje:
nem tudom miért irod hogy a gyakorlati részénél elakadtam.Nem akadtam el sehol.Csak kiváncsi vagyok,ki hogy oldja meg.Nem rólam van szó,nem tudom miért akarod ezt rámeröltetni,és azt se értem,neked miért ilyen fontos ez,hogy rólam van e szó.
2015. aug. 1. 08:22
 68/72 A kérdező kommentje:
nyilván .de akkor is: milyen anya az ilyen??
2015. aug. 1. 08:24
 69/72 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm ilyen volt. A legjobb az irodában 8-16ig, ebédszünetben csak bekapott valamit aztán rohangált csekket feladni, a gyereknek venni vmit, bevásárlást intézni, utána rohant a gyerekért oviba otthon miközben főzött játszott a gyerekkel, utána összebújt vele órákra elalváshoz mert másképp nem aludt el a kislány, a szexről nem sokat tudok csak amennyit barátnők megosztanak egymással és aszerint nem volt gondjuk. Havi egyszer fodrász (műköröm mondjuk nincs, edzés helyett meg ahova lehet gyalog jár ma is).

Aztán egyszer elmentünk iszogatni nem tudom mennyi idő után először és egy pár pohár után elsírta magát, és azt mondta, hogy nem találja önmagát. Mert ő már csak a dolgozó nő, anya, feleség, de az "ÉN" az eltűnt.

2015. aug. 1. 11:40
 70/72 A kérdező kommentje:
hát igen kedves utolsó nekem is ez a gondom....és nem tudom hogyan lehet ezt orvosolni....mert ugye háztartást is el kell végezni,a gyereket is fel kell nevelni,és pénzt is kell keresni....de akkor meg eltünik a NÖ mert magára márszinte semmi ideje nem jut...
2015. aug. 2. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!