Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fér mindez bele egy...

Hogyan fér mindez bele egy anya életébe?

Figyelt kérdés
Szerintetek azok a nök, akik nöként is (külsöre) topon vannak, szuper anyák, és a háztartást is tökéletesen vezetik, ja és persze a férjükkel is tökéletes a házasságuk, dolgoznak és jól végzik a munkájukat (mondjuk valami komoly beosztásban) szóval ez hogyan fér bele egy ember életébe?Ugye a külsöségek: szoli ,pedikür,manikür,kozmetikus,edzés,fodrász,háztartás fözés,mosás,teregetés,takaritás,emelett egész nap melo,utána gyerekkel foglalkozni,figyelni hogy ne vegyen semmit a szájába,tanulni vele ha nagyobb,utána még a férjjel hancurozni?én ezt nem értem.ne azt irjátok,hogy sokan otthon oldják meg ezeket a dolgokat,mert nagyon sok nönek van mükörme,és szolizik,mindig tökéletes a haja(ezeket nem otthon csinálják nyilván)Csak nekem felfoghatatlan ez?Ja negativ kommentelök kérem ide ne irjanak!Köszönöm elöre is.
2015. júl. 29. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
0%

kozmetikushoz meg mondjuk havonta megy az ember, én 3 havonta. gondolom, ha 3 havonta egyszer nem megyek egyből haza, túlélik a gyerekeim.

egyébként rendszeresen járok 21-22ig bevásárolni, pont megint az alvás miatt. ez mind olyan, mai megy meló mellett is.

az nem mondta senki, hogy könnyű.

2015. júl. 29. 18:08
 32/72 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy azt nem érted meg, hogy ha valaki még otthon van a gyerekkel, akkor elég sok időt tölt vele napközben. Akár az is beleférne, hogy minden este és hétvégén eljárjon, mert még akkor is tudna velük elég minőségi időt tölteni. Aki dolgozik annak meg csak kb. 3 óra van hétköznap, illetve a hétvége, amit a családdal tölthet. Én biztos nem fogok ehelyett rendszeresen és sokat szoliba, meg körmöshöz járni. Nem a 3 havi 1 alkalomról van szó, a kérdés nem erről szólt. És ugye nem mindenkienk alszik a gyereke fél 9-ig. De igazad van, majd akkor nyilatkozz, amikor dolgozol.
2015. júl. 29. 18:16
 33/72 anonim ***** válasza:
0%
de te sem érted, látom :D akár dolgozol, akár nem, este 22-kor már semmiképpen nem fogsz minőségi időt tölteni a gyerekeddel... ugyanúgy el lehet menni ide, vagy oda.
2015. júl. 29. 18:27
 34/72 anonim ***** válasza:
Nem tudom hova lehet menni este 22 óra után. Az biztos, hogy az a fodrász, akihez én járok akkor már nem dolgozik. Máshova nem járok, de gyanítom, hogy a körmösök, szolisok, pedikűrösök, kozmetikusok sem dolgoznak már olyankor.
2015. júl. 29. 18:31
 35/72 anonim ***** válasza:

jajj :D egyrészt aki hajnalban kel, lehúz 8 órát, majd rohan a gyerekhez, vele van, foglalkozik vele, vacsit főz, takarít, stb. az este 10kor bezuhan az ágyba, de nyilván ezt te nem ismered :)

na de ha lenne is erő bármire, akkor se éjjeli műkörmöst keres az ember lánya este 10kor tudván, hogy reggel ugyanúgy 6kor fel kell kelni

2015. júl. 29. 18:52
 36/72 anonim ***** válasza:
nem figyeltek oda. senki nem írta az éjszakai műkörmöst, nem is járok. én a vásárlásra írtam! ne haragudjatok, de semmi értelme úgy ilyen jellegű beszélgetést folytatni, ha 1. nem figyeltek 2. ti már eldöntöttétek, hogyan lehet / nem lehet
2015. júl. 29. 21:23
 37/72 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de te nem érted.

1. A gyerekeid nőni fognak, és nem alszanak ennyit napközben.

2. Nem mindenkinek van bármikor hadra fogható nagyszülő vagy egyéb segítség.

3. Van aki kisvárosban él, vagy esetleg falunk, ahol nemhogy hétvégén, de még hétköznap sincs 5 után szinte semmi nyitva. Se fodrász, se körmös, se kozmetikus, de még bolt sem.

4. Miután felkeltél mondjuk reggel 6-kor, elkészítettél két gyereket az oviba, bölcsibe, suliba, leadtad őket, elrohantál munkába, ott lehúztál 8-8,5 órát, majd hazamész, vacsit csinálsz, megeteted a kölköket, kicsit játszotok, és lefekteted őket, jó esetben is 9 óra, de ha pl olyanok mint az én gyerekeim, hogyha alsztanak az oviban akkor este nem álmosak, ez az idő akár 22-22.30-ra is tolódik. Ezután még tornázhatsz, szexelhetsz, házimunkázhatsz, vagy bedőlhetsz az ágyba és alhatsz. 99%-ban nem kérdés melyiket választom. Mindezek után csak a hétvége marad hogy utolérjem magam a házimunkában, és a gyerekeimmel is eltöltsek egy kis időt.

Szerintem térjünk vissza erre a kérdésre, ha a gyerekeid intézményesítve lesznek és te meg dolgozol napi min. 8 órában. Akkor nem lesz ilyen nagy arcod.

2015. júl. 29. 21:30
 38/72 anonim ***** válasza:
Én odafigyeltem, te nem fogod fel a "problémát", amit nem csodálok, hiszen nem tudod milyen gyerek mellett dolgozni. Nyilván a kérdésben említett dolgok közül nem a vásárlás marad el, bár vásárolni se nagyon tudnék este 10 után.
2015. júl. 29. 21:33
 39/72 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom te hol làtsz ilyen nőket, de tapasztalatom szerint aki megengedheti maganak a heti 3-4edzest, mondjuk rendszeres fodraszt, mukormost, annak kajarendelesre es takaritonőre is van pénze. Egyébként meg ideális esetben van egy apuka is, így mondjuk amíg anyuka elmegy edzeni, ő vigyaz a gyerekre (nyilvan forditva is igaz) , de akar otthon is lehet tornazni gyerekkel egyutt, fodrasz, mukormos, kozmetikus még havi egyszer sem sok idő. Házimunkát megint apukával egyutt hetvegen se perc alatt el lehet intézni.
2015. júl. 29. 22:00
 40/72 anonim ***** válasza:
Akinek van igénye ilyen dolgokra simán bele tudja sűríteni az idejébe. Én mondjuk 3 éve nem voltam fodrásznál, mert növesztem a hajam és csak magamnak vágok mindig a végéből, de simán 2 havonta be tudnék iktatni egy fodrászt, műkörmöshöz is elég hav 1x elmenni, arra a pár órára meg tud vigyázni mama is, vagy apuka is a gyerekre. Szóval ezek havonta- kéthavonta pár órás elfoglaltságok ami szerintem simán megoldható, miért ne foglalkozhatna magával egy anyuka ha megteheti, jó esetben van közelben rokon, barát. Én pl. múltkor séta közben elaludt a lányom a babakocsiba és hirtelen ötlet volt, bementem egy szoliba. Az edzés már nehezebb megoldani, mert ott ugye heti fix 2-3 időpont van, azt tényleg nehéz megoldani. A házimunkát én megmondom őszintén sokszor hanyagolom, szerencsére nem járnak fel vendégek, se rokonok, engem meg nem zavar ha épp nincs nagy rend. Van hogy szét vannak a ruház, felhalmozódik a mosatlan, de inkább a levegőn vagyok a gyerekekkel nem bent a 40 nm-en, szerencsére a férjem megérti és sokszor este későn állok neki pakolászni. Főzni 2-3 naponta főzök, van hogy rendelem az ebédet, az olcsóbb is és nincs vele mosatlan.
2015. júl. 29. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!