Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fér mindez bele egy...

Hogyan fér mindez bele egy anya életébe?

Figyelt kérdés
Szerintetek azok a nök, akik nöként is (külsöre) topon vannak, szuper anyák, és a háztartást is tökéletesen vezetik, ja és persze a férjükkel is tökéletes a házasságuk, dolgoznak és jól végzik a munkájukat (mondjuk valami komoly beosztásban) szóval ez hogyan fér bele egy ember életébe?Ugye a külsöségek: szoli ,pedikür,manikür,kozmetikus,edzés,fodrász,háztartás fözés,mosás,teregetés,takaritás,emelett egész nap melo,utána gyerekkel foglalkozni,figyelni hogy ne vegyen semmit a szájába,tanulni vele ha nagyobb,utána még a férjjel hancurozni?én ezt nem értem.ne azt irjátok,hogy sokan otthon oldják meg ezeket a dolgokat,mert nagyon sok nönek van mükörme,és szolizik,mindig tökéletes a haja(ezeket nem otthon csinálják nyilván)Csak nekem felfoghatatlan ez?Ja negativ kommentelök kérem ide ne irjanak!Köszönöm elöre is.
2015. júl. 29. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
14%

nekem rengeteg mindenre van időm az ikrek mellett (21 hónaposak), mert van segítségem.

és ez alatt nem azt kell érteni, hogy egész nap nm vagyok velük :D

pl. tornázni és szoliba akkor járok, amikor már alszanak, együtt fürdetjük őket, alvás és elmegyek (mondjuk szoli keveset kell, annyit vagyok kint velük:D)

sokszor egy-egy programot (fodrász pl.) szintén alvásidőben intézek - addig valaki vigyáz rájuk.

mellette fősulira járok, házimunkát végzek, főzök, magammal is foglalkozok - járok moziba, kozmetikushoz - és a férjemmel is minden ok.

a fősuli levelező, ezért általában a szombati napokat igényelte, a lányok külön örültek, ha egész nap az apukájukkal lehettek.

tanulni úgy tanultam, hogy a szüleim átjöttek, lementek 2-3 órát játszani, vagy amikor kisebbek voltak, itt fent voltak körülöttem a szüleimmel.

műkörmöm igaz, nincs, a hajam meg minimális törődést igényel.

ősszel megyek vissza dolgozni :)

2015. júl. 29. 15:22
 22/72 anonim ***** válasza:
76%

azért azt bírom mikor gyeden lévő anyukák írják, hogy nekik sok mindenre van idejük :) na nem piszkálni akarok senkit, de nyilván mindenkinek van ideje mindenre amit akar míg otthon van :) na de ha 9 órával kevesebb lesz egy napotok... azért nem hasonlítanám össze a dolgozó anyukákat az otthon lévőkkel ;)

és tényleg ne vegyétek sértésnek, de nem összehasonlítható a két életforma

2015. júl. 29. 15:50
 23/72 anonim ***** válasza:
66%

én kérek elnézést ;)

arra próbáltam utalni, hogy 1. mindent meg lehet oldani 2. az, ha elmegy valaki tornázni, nem azt jelenti, hogy a gyereke szenved a hiányától

egyébként én meg minden szombaton 12 órát iskolában voltam, aztán két hónapig heti több vizsgám volt - ami azt jelentette, hogy ugyan nem dolgoztam, de napi 4-5 órát tanultam

2015. júl. 29. 15:52
 24/72 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy nem fér bele úgy, hogy valamelyikben ne legyen hiba, és ráadásul anyuka is kipurcan. Én is így vagyok. Nekem az a szerencsém, hogy a házimunkában sokat segít a férjem, de így is nehéz.
2015. júl. 29. 17:23
 25/72 anonim ***** válasza:
80%

23-as

Nem mindegy hogy heti egy napon nem vagy otthon, vagy heti 5 napon kellene esti 3-4 órába sűríteni mindent, és a vizsgák is csak két hónapig kötöttek le, nem évekig. Munka mellett, baromi nehéz megtalálni az egyensúlyt. Én 8-fél9-től este 6-fél7-re érek haza. Utána kellene vacsit csinálni, kicsit összepakolni, gyerekkel tanulni, játszani, fürdetni, alatatni, és aztán vadmacskának lenni az ágyban. Kövezzetek meg, de nem sikerül.

2015. júl. 29. 17:26
 26/72 anonim ***** válasza:
23%

nézd, én úgy gondolom, akkor is menni fog. amikor kiderült, hogy ikreket várok, akkor is megmondták, ennyire szöööörnyűűűűű lesz - sosem volt az. mennyire nehéz lesz - sosem volt az. minden hozzáállás kérdése. és azért 4 hónapos ikrek mellett 4,5-ös átlaggal lenyomni egy gazdasági főiskola vizsgaidőszakát - szerintem majdnem felér a melóval.

szóval, az én válaszom az, hogy belefér, meg lehet oldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

2015. júl. 29. 17:39
 27/72 anonim ***** válasza:
Mennyi időt töltesz aktívan a gyerekeiddel?
2015. júl. 29. 17:41
 28/72 anonim ***** válasza:
37%

amikor nincs főiskola, egész nap velük vagyok, mint írtam, a dolgaimat akkorra időzítem, amikor alszanak. pl. tegnap is bevásároltam, szüleim itt voltak, amíg alvás volt, hazajöttem, és még egy órát aludtak, úgyhogy ki is takarítottam.

hétvégén van, hogy mondjuk fél napot az apjukkal vannak, én meg elmegyek valahova, de sűrűbb az, hogy kirándulunk. most hétvégén is egész nap egy parkban játszottunk.

egyébként mindennap kétszer viszem őket a játszótérre is.

2015. júl. 29. 17:44
 29/72 anonim ***** válasza:
100%

"pl. tegnap is bevásároltam, szüleim itt voltak, amíg alvás volt, hazajöttem, és még egy órát aludtak, úgyhogy ki is takarítottam."

Ha dolgoznál, akkor nem tudnád ezeket megcsinálni a délutáni alvásidőben, mert a munkahelyeden kellene lenned. Aki dolgozik annak mindent munkaidő után kell megcsinálni és akkor eldöntheti, hogy elmegy-e műkörmöshöz, vagy a gyerekével tölti az idejét.

Kérdező, amit te a kérdésben leírtál az nem működik. Aki azt mondja, hogy ő ezeket mind megcsinálja az hazudik. Vagy a házimunkáról, vagy a gyerekkel töltött időről, vagy a férjéről, vagy az alvásigényéről. Én azt nem hiszem el, hogy valaki munka után néhány órát eltölt a gyerekeivel, majd miután lefektette őket elmegy kozmetikushoz (mégis kihez lehet menni este 9-kor???), ezek után szeretkezik a férjével, majd tornázik egy kicsit és megcsinálja a házimunkát, alszik 3 órát és reggel frissen bemegy a munkahelyére.

2015. júl. 29. 18:02
 30/72 anonim ***** válasza:

van hétvége is a világon. az én fodrászom pl. dolgozik szombaton 6-tól, a gyerekek meg alszanak 8.30ig.

de majd nyilatkozok, ha dolgozom ;)

2015. júl. 29. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!