Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fér mindez bele egy...

Hogyan fér mindez bele egy anya életébe?

Figyelt kérdés
Szerintetek azok a nök, akik nöként is (külsöre) topon vannak, szuper anyák, és a háztartást is tökéletesen vezetik, ja és persze a férjükkel is tökéletes a házasságuk, dolgoznak és jól végzik a munkájukat (mondjuk valami komoly beosztásban) szóval ez hogyan fér bele egy ember életébe?Ugye a külsöségek: szoli ,pedikür,manikür,kozmetikus,edzés,fodrász,háztartás fözés,mosás,teregetés,takaritás,emelett egész nap melo,utána gyerekkel foglalkozni,figyelni hogy ne vegyen semmit a szájába,tanulni vele ha nagyobb,utána még a férjjel hancurozni?én ezt nem értem.ne azt irjátok,hogy sokan otthon oldják meg ezeket a dolgokat,mert nagyon sok nönek van mükörme,és szolizik,mindig tökéletes a haja(ezeket nem otthon csinálják nyilván)Csak nekem felfoghatatlan ez?Ja negativ kommentelök kérem ide ne irjanak!Köszönöm elöre is.
2015. júl. 29. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

Én egyet értek veled utolsó, hogy mindenre lehet időt szakítani OTTHON. Illetve az belefér, hogy néha az ember elmenjen egy-egy helyre. De a kérdés nem az volt, hogy egy anyukának hogy van ideje otthon körmöt festeni, meg szemöldököt szedni, meg otthon tornázni, hanem épp az, hogy hogy lehet mindenhova eljárni és mellette a családdal is törődni.

Egyébként az is mindegy hol lakik az ember. Nálunk van olyan fitneszterem, ami 6-kor nyit, mégsem tudok odamenni munka előtt, mert még így sem érnék be dolgozni. Ahhoz hajnal 4-kor kellene nyitnia.

2015. júl. 31. 11:53
 52/72 A kérdező kommentje:
50 es a kérdésben az van ,hogy hogyan tudnak sokan eljárni mindezt megcsináltatni?Tehát nem az otthoni tornáról,meg az otthon lakozott körmökröl van szó.Bár azért egy másfél éves örökmozgó mellet megnézném hogyan feküdnél ki akár 1 percre is a napra...Persze ha apuka minden egyes alkalmommal(amig szolizol ,fodrásznál vagy,mükörmöt csináltatsz,gyantáztatsz és aerobicozol)vigyáz a gyerekre ugy megoldható...
2015. júl. 31. 16:20
 53/72 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy sem oldható meg, ha mindig vigyáz valaki a gyerekre, mert ha egy nő állandóan a szépségszalonokban, meg fitnesztermekben tölti az idejét, akkor az nem igazán lehet szuper anya és a háztartást sem hiszem, hogy tökéletesen vezetné.
2015. júl. 31. 16:35
 54/72 anonim ***** válasza:

Hogy a szolgáltatók milyen gyorsan és könnyen elérhetőek, az értelemszerűen függ attól, hogy ki hol él.

A háztartás "tökéletes vezetése" - bocs, de ez sima mártírkodás. Normál esetben a háztartás része egy férfi is, akinek valószínűleg minden végtagja ép, nem sérült értelmileg, így ketten meg tudják oldani.

Műkörömre is írtam, hogy ha valaki nagyon akarja, otthon is megoldható. Én is hol körmössel csináltatom, hol magamnak, attól függ melyikre van időm/kedvem.

A szolárium sem alap a jó kinézethez. Akinek nagyon fehér bőre van, annak úgysem ér semmit, de attól még lehet szép bőre.

Tökéletes haj: kinek mi. Sima festést otthon is meg lehet oldani, de pl. göndör haj aránylag igénytelen típus, elég megmosni és megszárítani, aztán megáll magától.

Napozni pedig igen, lehet másfél éves mellett is. Legalábbis engem akkor is érnek a napsugarak, ha nem mozdulatlanul fekszem. Persze nem tudhatom, hogy más településen ez miként működik, lehet, hogy ott másként van a napsugarak fizkája.

De alvásidőben is ki lehet feküdni -ha már muszáj fekve napozni és kivinni a bébiőrt, vagy kinyitni az ablakot. Például hétvégén, amikor napközbeni alvás is beleesik.

Ne haragudjatok, de az egész kérdés egy "hogyan keressünk kifogást és vicsorogjunk az általunk jó külsejűnek tartott nőkre" érzetet kelt. Megoldáskeresést kevésbé láttam a válaszok között.

2015. júl. 31. 19:32
 55/72 anonim ***** válasza:
Látom továbbra sem sikerült a kérdést értelmezni.
2015. júl. 31. 21:54
 56/72 A kérdező kommentje:
Komolyan 54-es neked elég lassú a felfogásod,mint ahogy az 55 ös is irja,nem a kérdésre válaszolsz.De látom téged ez abszolút nem zavar.
2015. júl. 31. 22:17
 57/72 anonim ***** válasza:
64%
én egyetértek 54-essel, nekem az egész kérdés úgy tűnik, azért íródott, hogy igazolást kapj, te miért nem vagyok olyan, mint xy, aki tiptop, szexel és imádják a gyerekei
2015. júl. 31. 22:26
 58/72 anonim ***** válasza:
Kérdező, az általad felsorolt szépségprogramok közül egyedül az edzés az, aminek rendszeresnek kellene lennie. Alapesetben fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz nem hetente jársz, hanem 1-2 havonta. Nincs gyerekem, de én például télen járok szoláriumba, ebédidőben elintézem 20 perc alatt, de 20 perc lenne, ha a konditeremben mennék el vagy a lakás melletti szalonba térnék be meló után. Ha egyedül vagy segítség nélkül, nem tudsz ilyen életet élni, de amint apuka kicsit besegít, megnyílnak a lehetőségek. Sok nőt ismerek, ahol a férj szívesen segítene, de ők inkább mártírkodnak és a gyereket kisajátítva mindent ők akarnak csinálni, persze folyamatosan panaszkodnak.
2015. júl. 31. 23:05
 59/72 anonim ***** válasza:

Kérdező, te szeretnéd, ha ezek beleférnének az életedbe?

Mert rengetegen leírták, hogy miként, de mindenre jött valami kötekedés, kifogás (kisvárosban élek, nekem nem megy, biztos akkor a gyereket hanyagolja el). Pontosan mit szerettél volna megtudni a kérdéssel?

Milyen válasz lenne hasznos erre?

Ha szerinted valaki nem érti a kérdés lényegét, akkor magyarázd el, hogy pontosan mi az szerinted.

2015. aug. 1. 07:24
 60/72 A kérdező kommentje:
57 es látom megint sikerült idekeveredni egy kötekedni kivánó, frusztrált embernek.Én azért irtam ki ezt a kérdést,hogy a támadásodra reagáljak-mert tényleg kiváncsi vagyok arra,hogy az anyák meg tudják e ezt oldani,vagy sem,és akik igen hogyan?Ennyi volt csak a kérdés háttere.De nem értem miért kell rögtön támadni.Nekem semmi gond se a szexuális életemmel,se a külsömmel.De azért köszi hogy aggódsz értem:):)
2015. aug. 1. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!