Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e arra mód, hogy a 15 hós...

Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 20:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 A kérdező kommentje:

Atyaég:

"Így fordulhatott elő, hogy a polio (gyerekbénulás) oltóanyagába bekerült az sv4O-es majomvírus.

M.R.: Igen, előfordult. De nem erre gondoltam. Az sv4O azért került a polio oltóanyagába, mert annak egy része majomvese-idegből állt. De itt most másról beszélek, magában a laborokban, a feltételekről. A hibákról. A tévedésekről, melyek hanyagságból fakadnak. Az sv4O, melyet később ráksejtekben mutattak ki; ezeket inkább strukturális problémának mondanám. Ez egy probléma volt, melyet az előállítás során belekalkuláltak. Ha majomvesét használunk oltóanyaghoz, akkor egyszer csak minden kórokozónak, melyek ismeretlenül ezekben a vesékben találhatók, ajtót és kaput nyitunk."

2015. márc. 31. 09:11
 82/150 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező és társai! Ne oltassatok, ha nem akartok. Meg ne haragudjatok, de a kutyát nem érdekli, ha a saját gyerekeiteket veszélyeztetitek. DE! Tartsátok távol a mások gyerekeitől (nem mellesleg nem is fogják közösségbe engedni az ilyen gyerekeket, nagyon helyesen), ne menjetek velük boltba, buszra, egyáltalán emberek közé, mert ha a ti felelőtlenségetek miatt egy még oltatlan kisbaba ne adj isten meghal, hát a minimum a jó pár év börtön lenne nektek (sajnos nem lehetne bizonyítani, pedig ez lenne a megoldás). Lelkiismeretetek sajnos nincs, nem érdekel benneteket, mit okozhattok, ez talán a legszomorúbb.
2015. márc. 31. 09:22
 83/150 anonim ***** válasza:
14%
Nem az oltás a természetes állapot. Mint ahogy a cigi, narkó, stb. sem, tiltják is. A világ nagy részén nem oltanak, legalábbis nem kötelezően. A régi járványok és a betegségek pedig nem az oltásoktól múltak el, hanem a higiéniától, lásd Semmelweis Ignác. Nem varázsló volt, csak kezet mosott. Ne kényszerítsenek minket mindenféle műszar beadatására, ha nem szeretnénk. Menjetek ti el messzire, ha nem tetszik valami :D :D :D
2015. márc. 31. 09:29
 84/150 anonim ***** válasza:
10%
Ezt nem érted, nem mi veszélyeztetünk, hanem ti, akik oltattok agyba-főbe. Nektek nem szabadna közösségbe menni. Ti vagytok a felelőtlenek, miattatok tart itt a világ az elfajzott vírusaival együtt. És igen, ez valóban felháborító.
2015. márc. 31. 09:34
 85/150 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező meggyőzhetetlen vagy, sajnálom hogy ennyire elvakult vagy. Bizonyos országokban valóban nem kötelező a védőoltás, de a lakosság 99% oltott. Érdekes a ti ismerőseitek gyerekei mind degeneráltak (természetesen az oltástól), magam körül nem ezt tapasztalom. Egyébként meg ne oltassatok, kaptok a nyakatokba fincsi hivatali szerveket, mert KÖTELEZŐ!
2015. márc. 31. 10:12
 86/150 anonim ***** válasza:
0%
99%??? Na ezt honnan ollóztad ki???
2015. márc. 31. 10:20
 87/150 anonim ***** válasza:
100%
Miért is az én gyerekem ne menjen közösségbe? Ő nem fog senkit megfertőzni, szemben a tiéddel, aki potenciális fertőzésforrás. És ilyeneknek van gyerekük, te jó ég!
2015. márc. 31. 10:23
 88/150 anonim ***** válasza:
91%

87: Egy cikkben olvastam, de ez teljesen lényegtelen. Labant Csaba és az Oltásellenes Liga biztsan hiteles forrás! Az van, amit Ők mondanak. Titkos összeesküvések, amiről a neten beszélgetnek. hmm...Ja és a GAZDAG Magyarországnak van pénze ilyen módon megbetegíteni minket, bezzeg a nyomorgó németek... Egyébként lezártam a témát, meddő vita az egész. Győzködjétek csak magatokat, hogy mennyire jók és értelmesek vagytok, talán ti magatok elhiszitek. További szép napot!

"Mingmeghalunk4444444444" :D

2015. márc. 31. 10:31
 89/150 anonim ***** válasza:
0%
Ja, egy cikkben... és lényegtelen... hát ennyire biztosan hiteles a Labant Csaba is.
2015. márc. 31. 10:40
 90/150 anonim ***** válasza:
30%

Lehet lepontozni,hajra. En beadattam a fiamnak az oltast mar egy honapja. Semmi baja nem lett.nem veletlenul kotelezo a neve.

A H1N1 kapcsolatban nem kellene okoskodni.eu dolgozo voltam,nem adattam be az oltast,kozben terhes lettem es el kellett vetetni a babat,mert senki nem tudta megmondani mekkora kart okozott benne a virus.

2015. márc. 31. 10:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!