Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?
Rákvírust oltanak a gyermekeinkbe??? Én eddig úgy tudtam, hogy az oltással chip-et juttatnak beléjük, és majd ha eljön az ideje az összes oltott ember zombi lesz.
:)))
112-es EZ KOMOLY??? ugye csak viccelsz???
én egész eddig azt hittem, azért kapjuk a chipet, hogy a földönkívüliek megtaláljanak és elvihessenek...
de zombik, azokat nem szeretem, akkor átállok az oltásellenesekhez! :D
"Azt állítottuk, hogy mellékhatásként okozhat az oltás autizmust. Érted a különbséget? "
És te érted, hogy ez egy baromság, ami már ezer éve megdőlt??????????????????????!!!ű
Tájékozódj már b.ki! Vagy még ott tartasz, hogy a föld lapos? Elavult elméleteket kergetsz? Tudod mi van az oltásellenes lobbi mögött? Elárulom neked: rengeteg pénz! Hogy el lehessen adni az oltáskivezető homeopátiás szerektől kezdve a rengeteg alternatív szert. Ez mind biznisz.
Persze, megtagadhatod, mint minden mást. Csak a következmények miatt ne rinyálj utána.
A külfölddel példálózóknak... igen, valóban nem kötelező oltás Németországban, Angliában, és még sok helyen. Azt tudtad, hogy azért kampányolnak és küzdenek a németek, hogy ez bekerüljön a kötelező oltások közé? Sokan nem oltatnak, mert nem kötelező, rendre felüti a fejét a kanyarójárvány. Tombolt már Romániában is, nem is olyan rég! Jelenleg Amerikában küzdenek ellene, mert vannak bizonyos vallási csoportok, akik oltásellenesek. Ja, hogy belehal az ő gyereke, más pici babája a betegségbe... Hát, így járt.
A betegség egyik szövődménye lehet az agyhártyagyulladás, ami komolyabb károkkal jár, mint az oltás.
A világ retteg az ebolától, ami elvileg kihalt. Mégis tarol újra!
Miért ne hozzuk vissza mindjárt a pestist? Mi a baj vele? Hagy kapja el mindenki, elvégre, csak egy kis himlő, mi baja lesz tőle a gyereknek?
A te gyerekedet majd az én gyerekem védi, egészen addig, amíg nem mentek olyan országba, ahol éppen járvány van, vagy valaki nem hurcolja be ide. Ha beteg lesz a gyereked, majd csak nézed? Amikor majd szenved, haldoklik, ott ülsz az ágya mellett szenvtelenül?! Ó, nem, akkor már inkább azt kívánnád, bár oltattál volna!
... és ez csak a kanyaró!
Egyébként én sem értem azt az érvet, hogy az oltás a gyógyszergyáraknak csak jó. Miért is? Mert szinte teljesen eltűntek egyes fertőző, halálos betegségek? Mert sokkal kevesebb a beteg? Mert nincsenek szövődmények? Az emberek ezek által kevesebb gyógyszert vásárolnak, ergo kevesebb a bevételük. Nem vagyok szakember, de azt gondolom, hogy a legnagyobb biznisz a betegségekben, az eladott gyógyszerekben van.
Én tényleg úgy tudtam, hogy egyszer majd mindenki zombi lesz, megeszik a nem oltott, nem átváltozott egyéneket, aztán kész. Ha ez nem így van, akkor én kérek elnézést a téves infóért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!