Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e arra mód, hogy a 15 hós...

Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 20:58
 111/150 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges velük vitatkozni, meggyőzni úgysem lehet őket. Csinálják csak, ne oltassák a gyerekeket. Majd a megfelelő szervek elintézik a dolgot és kész.
2015. márc. 31. 14:25
 112/150 anonim ***** válasza:
100%

Rákvírust oltanak a gyermekeinkbe??? Én eddig úgy tudtam, hogy az oltással chip-et juttatnak beléjük, és majd ha eljön az ideje az összes oltott ember zombi lesz.

:)))

2015. márc. 31. 14:30
 113/150 anonim ***** válasza:
100%

112-es EZ KOMOLY??? ugye csak viccelsz???

én egész eddig azt hittem, azért kapjuk a chipet, hogy a földönkívüliek megtaláljanak és elvihessenek...

de zombik, azokat nem szeretem, akkor átállok az oltásellenesekhez! :D

2015. márc. 31. 14:46
 114/150 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék vagytok mind a ketten! Gyíkemberek leszünk! nem zombik.... :D
2015. márc. 31. 14:52
 115/150 sandrachnologic ***** válasza:
100%
Aki meg megsem lesz gyikember az reklamalhat, mint a tanuban Bástya elvtárs, higy o mar szart sem er?! 😃
2015. márc. 31. 15:24
 116/150 anonim ***** válasza:
75%

"Azt állítottuk, hogy mellékhatásként okozhat az oltás autizmust. Érted a különbséget? "

És te érted, hogy ez egy baromság, ami már ezer éve megdőlt??????????????????????!!!ű

Tájékozódj már b.ki! Vagy még ott tartasz, hogy a föld lapos? Elavult elméleteket kergetsz? Tudod mi van az oltásellenes lobbi mögött? Elárulom neked: rengeteg pénz! Hogy el lehessen adni az oltáskivezető homeopátiás szerektől kezdve a rengeteg alternatív szert. Ez mind biznisz.

2015. márc. 31. 15:48
 117/150 anonim ***** válasza:
100%
A 10 hósom mostanában sokat nyújtogatja a nyelvét, eddig azt hittem a fogai miatt. De JÉZUSOM gyíkemberré alakul éppen :-O A sok oltás miatt lehet : (((
2015. márc. 31. 16:15
 118/150 anonim ***** válasza:

Persze, megtagadhatod, mint minden mást. Csak a következmények miatt ne rinyálj utána.

A külfölddel példálózóknak... igen, valóban nem kötelező oltás Németországban, Angliában, és még sok helyen. Azt tudtad, hogy azért kampányolnak és küzdenek a németek, hogy ez bekerüljön a kötelező oltások közé? Sokan nem oltatnak, mert nem kötelező, rendre felüti a fejét a kanyarójárvány. Tombolt már Romániában is, nem is olyan rég! Jelenleg Amerikában küzdenek ellene, mert vannak bizonyos vallási csoportok, akik oltásellenesek. Ja, hogy belehal az ő gyereke, más pici babája a betegségbe... Hát, így járt.

A betegség egyik szövődménye lehet az agyhártyagyulladás, ami komolyabb károkkal jár, mint az oltás.

A világ retteg az ebolától, ami elvileg kihalt. Mégis tarol újra!

Miért ne hozzuk vissza mindjárt a pestist? Mi a baj vele? Hagy kapja el mindenki, elvégre, csak egy kis himlő, mi baja lesz tőle a gyereknek?

A te gyerekedet majd az én gyerekem védi, egészen addig, amíg nem mentek olyan országba, ahol éppen járvány van, vagy valaki nem hurcolja be ide. Ha beteg lesz a gyereked, majd csak nézed? Amikor majd szenved, haldoklik, ott ülsz az ágya mellett szenvtelenül?! Ó, nem, akkor már inkább azt kívánnád, bár oltattál volna!

2015. márc. 31. 16:40
 119/150 anonim ***** válasza:

A Romániával példázóknak a román lepratelep:

[link]

Szívet melengető dolog :P

2015. márc. 31. 17:52
 120/150 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

... és ez csak a kanyaró!

Egyébként én sem értem azt az érvet, hogy az oltás a gyógyszergyáraknak csak jó. Miért is? Mert szinte teljesen eltűntek egyes fertőző, halálos betegségek? Mert sokkal kevesebb a beteg? Mert nincsenek szövődmények? Az emberek ezek által kevesebb gyógyszert vásárolnak, ergo kevesebb a bevételük. Nem vagyok szakember, de azt gondolom, hogy a legnagyobb biznisz a betegségekben, az eladott gyógyszerekben van.

Én tényleg úgy tudtam, hogy egyszer majd mindenki zombi lesz, megeszik a nem oltott, nem átváltozott egyéneket, aztán kész. Ha ez nem így van, akkor én kérek elnézést a téves infóért! :)

2015. márc. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!