Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e arra mód, hogy a 15 hós...

Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 20:58
 121/150 anonim ***** válasza:
31%

106,107: Én nem azt mondtam, hogy soha semmilyen gyógyszert nem eszünk. Nem állítottam, hogy nincs rá szükség. Pusztán azt vallom, hogy nem kell mindjárt gyógyszerhez nyúlni, ha valakinek folyik az orra vagy hőemelkedése van . A lázat természetes úton is lehet csökkenteni, csak az már kicsit macerás, ugye? Attól, hogy másképp látom a világot, még nem feltétlenül én vagyok az egoista. Mondjuk azért sem, mert nem magamról beszéltem, hanem a gyerekemről, és ez már eleve nem egoizmus. (Az ego azt jelenti = én. :) )Egyébként pedig nézőpont kérdése: ha te állnál ezen az oldalon, akkor biztosan az oltáspártiak lennének egoisták a szemedben...

A vitaminokról meg annyit, hogy azért javasolt szedni, mert már nincs meg a kellő mennyiség a táplálékban, mint régebben. Olyan mértékben vegyszerezünk mindent, olyan korán szedjük le az éretlen gyümölcsöt, hogy sajnos szükség van mesterséges kiegészítőkre. De biztos ezt is rosszul tudom, és csak pár idióta doki állítja ezt, mint a Dr. Lenkei Gábor, Dr. Ébert Jenő és a többiek. Csak úgy mondom, ők nem kuruzslók, hanem orvosok. Bár ti az ő véleményüket is lesz*rjátok, mert nem azt az elvet vallják, mint ti. Ha mondasz nekem növényeket, amikben maradéktalanul megvan a napi vitaminmennyiség, hát bizony Isten át fogok térni arra!

109: senki nem turkált a pénztárcádban, csak meg lett említve, hogy esetleg miért támogatod annyira a gyógyszeripart. Mert ha nem menne a biznisz, azért ti is éreznétek a hatását…. A diplomát meg végképp nem említette senki, úgyhogy az értőolvasással itt neked van problémád! :D Mellesleg azért csak megemlíted, hogy közgazdász vagy, tehát diplomás, úgyhogy a kígyó a saját farkába harapott. Én nem bizonygattam, hogy értelmi tökély lennék, ezt megint te kreáltad magadnak. Nincsenek önértékelési problémáid? Bocs, ez költői kérdés volt, hisz tudom rá a választ. Én igenis felsorakoztattam pár érvet hivatkozás formájában az oltás ellen, de amíg a strucc nem veszi ki a fejét a homokból, addig látni sem fog. Te mivel érvelsz az oltás mellett???? Érdemben semmivel, csak üres szavakkal, mert ezt hallottad másoktól, és ez van a magyar nép fejébe verve… azt hiszed, ha többen vagytok és hangosabban mondjátok, igazatok lesz?

Igen, gyíkemberek léteznek - ezek lennétek ti -, chemtrail létezik , de kár ezt elhinni ( https://www.youtube.com/watch?v=RpJJHz2e4u8 ), és ne vegyél mérget arra, hogy az oltás mindig kötelező marad. Nyugtával dicsérd a napot! Egyébként sem nehéz kenőpénzzel elintézni, hogy az én gyerekem ne kapja meg az oltást, ez csak az összegtől függ. :D

119: hogy jön ide a lepratelep? Már lepra ellen is van oltás? Hmm, erről nem is hallottam…. azt ugye vágod, hogy ez egy rossz példa volt?

116: az oltásellenes lobbi mögött pénz van? Tényleg? Ezt honnan szoptad ki? Én oltásellenes vagyok, de semmi pénzért nem ennék homeopátiás szereket, mert szerintem nincs értelme, nem ér semmit. Az oltásellenességnek semmi köze az alternatív gyógymódokhoz! Nem hinném, hogy nem látod: vajon a homeopátiás szerekben van nagyobb üzlet vagy a gyógyszeriparban?! Te nem látod a fától az erdőt! Úgyhogy nem nekem kéne tájékozódni, és nem én kergetek elavult módszereket. Mellesleg a gyógyszertárak is árulnak homeopátiás szereket…

120: na akkor elmondom, hogy miért jó a gyógyszergyáraknak az oltás. Egyrészt mert baromi jó áron adják el az oltásokat, és ebből iszonyú hasznuk van, másrészt a mellékhatások miatt te esetleg életed végéig szedheted a gyógyszereket, így kettő legyet ütött egy csapásra. Kissé bátor kijelentés volt részedről, hogy nincsenek szövődmények. Ja, akik nyilatkoztak már, ők biztosan mind hazudtak, ugye? Meg hogy az oltások óta mennyivel több a gyenge immunrendszerű beteg, és még sorolhatnám…. Attól, hogy eltűnik a himlő meg a kanyaró, még megmarad több ezerféle nem halálos betegség, amit majd ők kezelnek a méregdrága gyógyszereikkel. Gondolom, nem kell neked elmagyaráznom, hogy mekkora haszon van a gyógyszereken. A világ 2. legjobban jövedelmező ipara a gyógyszeripar. Ha eltűnnek a halálos betegségek, az nekik csak jó, mert életben marad sok potenciális fogyasztó. De nem azért csinálja, hogy neked jó legyen, megnyugodhatsz. És ettől még a mellékhatás ott van, ha elfogadod, ha nem. Nézd meg bármelyik gyógyszert, hogy milyen arányban van a hatás és a mellékhatás…

… és így a végére mindannyiótoknak, mert én kiszállok ebből az értelmetlen vitából: nyájimmunitás nektek kell, mert a ti vagytok a birkák, mi faszán megvagyunk anélkül is! Szevasztok!

2015. ápr. 1. 10:35
 122/150 anonim ***** válasza:
31%
Szegény, ez nagyon sötét...
2015. ápr. 1. 10:42
 123/150 anonim ***** válasza:
82%

Igen, addig megvagytok, amíg a többség be van oltva. Aztán, ha ti lesztek a többség, már nem lesz ilyen csodás az élet.

Én nem látom a környzetemben azt a rengeteg gyereket, akiknél mind szörnyű mellékhatások jöttek ki az oltás után. Olyan esetek meg mindennél vannak, hogy egy-egy embernél nem működik. Meghalhatsz egy influenzától vagy egy vakbélműtéttől is.

Amit te hajtogatsz, az kb azzal egyenlő, hogy dobjuk el az összes autót, mert évente emberek halnak meg bennük.

Egyébként tudom, mit jelent az egó, csak te nem akarod megérteni, amit én mondok. Te meg a gyereked... legyetek akkor most ketten az egó. Innentől kezdve téged más nem érdekel. Lehet, hogy pl a te gyereked vidáman túléli, ha elkapja valahol a kanyarót, de megfertőz valaki mást, akinek viszont baja lesz tőle. Ez a gond, de eddig már nem látsz el.

2015. ápr. 1. 11:06
 124/150 anonim ***** válasza:
76%

Lenkeivel jönni, atyaég! Alig praktizált az egyetem után... Viszont a vitaminjaiból kiválóan megél!

Picit tanulj kedves, mert akkor tudsz vitába szállni az oltás ellen, ha a tudásod is megvan. Majd ha orvos leszel, azon belül infektológus, valid kutatási eredményeid vannak, akkor vitába szállhatunk.

De addig sem szeretném, ha a gyerkem a tiéddel járna egy közösségbe. A lefizethető orvost meg nem minősíteném.

Olyan vagy, mint egy szektás. Átmosták az agyadat. Paranoid téveszmék setétséggel megáldva. Azt hiszed, hogy az oltatlan gyereked tovább fog élni? :)

2015. ápr. 1. 12:03
 125/150 anonim ***** válasza:

Jó nagy vita kerekedett.

Kérdező, hogyan cselekszel ezek után? Azaz szeretnél még kimaradni az oltásból? (mert kötelező, tehát muszáj lesz)

2015. ápr. 1. 12:08
 126/150 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastad a leprás cikket kedves oltásellenes??? Nem nincs önértékelési problémám, én nem soroltam, hogy édesanyám, édesapám mivel foglalkozik. Nem hoztam fel észérvet??????? Kifejtettem neked, hogy a saját gyerekeiden kívül kiket veszélyeztetsz azzal, hogy nem oltatod be a gyermekedet. A gyógyszeripar oldaláról is megközelítettem a témát! Azt is említettem, hogy ahol divat nem oltatni, ott tombol a kanyaró járvány. A szintetikus vitamint is gyógyszergyártók állítják ám elő. Lehet, hogy mi gyíkemberek vagyunk, de ti meg szimplán és alpári módon ostobák! :D Ezt az is mutatja, hogy itt a neten írogatod, hogy kenőpénzzel megoldható, hogy a gyerekedet ne oltsák be. Mondjad szépen: beeee :D
2015. ápr. 1. 13:49
 127/150 A kérdező kommentje:

Nem voltam az utóbbi két napban, most olvasom az utolsó pár oldalt.

Nem vitát akartam generálni, a kérdés az volt, megtagadhatjuk-e, amire tulajdonképpen senki ne válaszolt.....

Utána néztem: húzni lehet a dolgot (megvárni a hivatalos felszólításokat, felebezni, stb.), illetve külföldre menni a gyerekkel, ahol nem kötelező az oltás.

Vagy nem aláírni a papírt, amit a behívókor kapunk, az patthelyzet.

2015. ápr. 3. 09:27
 128/150 anonim ***** válasza:
100%
Megtagadhatjátok, de a gyereket nem veszik fel közösségbe és a szülők ellen büntetőeljárás indul. Megéri?!
2015. ápr. 3. 09:50
 129/150 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért érdemes elolvasni. Fejlett országokról van benne szó.

[link]

2015. ápr. 11. 08:31
 130/150 anonim ***** válasza:
100%

Hatályos jogszabályok szerint közösségbe nem veszik fel (bölcsőde, óvóda), illetve börtönbüntetést is kiszabhatnak a szülőkre.

Egy múltkori ilyen esetnél 8 hónapos börtön lett az ítélet.

2015. ápr. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!