Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e arra mód, hogy a 15 hós...

Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 20:58
 101/150 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért írtam, hogy mivel foglalkozik a férjem, mert így talán felfogod, hogy nem engedné mérgezni a saját gyermekét, de nem ehhez gyenge vagy agyban :( ...Ha megbetegíteni, mérgezni szeretnének minket, arra volna olcsóbb megoldás, pl az ivóvíz, de ez túl egyszerű lenne ugye?
2015. márc. 31. 12:14
 102/150 anonim ***** válasza:
31%

Paranoid személyiségzavarban szenvedő embert hiábavaló győzködni. A paranoid téves eszméket kellen kezelni, de ehhez szakember kell. Hála a jó égnek nálunk nem a szülő dönt ez ügyben. Más országban, pl megjelent ismét a kanyaró. Sokan nem tudják, hogy a kanyarót hívták régebben a "lassú gyilkosnak". Hogy miért? Mert olyan szövődménye van, ami sokszor évekkel később jelentkezik. Totális szellemi leépülést okoz, demenciához vezet. Ti oltásellenesek bizony nem láttatok ilyen beteget. É nem láttatok szamárköhögéstől kínlódó, majd elhalálozó kisgyerket. Meg nem látattok babát, aki a torokgyíktól megfulladt.

Viszont tele vagytok téves információval. Hiteltelen sallangoknak néztek utána, melyek jól hangzanak, a buta embert képesek is megvezetni.

Olyan tévhiteket szajkóztok, hogy az MMR okozza az autizmust. Holott autizmus már jóval korábbi fejlődési eltérés, mint az oltás. Az a fajta tartósítószer, amkre fogták, már régóta nincs egyetlen vakcinában sem. De amíg benne volt, sem okozott semmit. Az autizmus megjelenése olyan, hogy egybeesnek az első tünetek a 15 hós oltással. De ez oltás nélkül is előjön, ha valaki így születik.

2015. márc. 31. 13:11
 103/150 anonim ***** válasza:
32%
90: nem egészen értem a H1N1-gyel kapcsolatos problémádat. Bizonyította valaki, hogy kárt okozott a magzatban? Mert sztem ez magzatkorban nem mutatható ki, de szólj, ha tévedek, Vagy csak egy feltevés volt? Vagy ha ennyire hiszel az oltásokban, miért nem oltattad magad be előtte, mielőtt terhes leszel? Nem is tudom, ki a felelőtlen...
2015. márc. 31. 13:53
 104/150 anonim ***** válasza:
11%
95: ja, hogy a férjed az EGIS-nél dolgozik, Akkor téged megértelek, hisz ebből a pénzből mentek nyaralni! :D De attól, hogy ő ott dolgozik, te még nem leszel ám okosabb!
2015. márc. 31. 13:54
 105/150 anonim ***** válasza:
11%
96: Nem, képzeld, én kb 10 éve egy darab gyógyszert nem vettem a számba a vitaminokon kívül, és faszán érzem magam. A gyermekem szintúgy...
2015. márc. 31. 13:56
 106/150 sandrachnologic ***** válasza:

Az nagyon szep, hogy nem eltek gyógyszerekkel, de tudod vannak olyan gyerekek, akik kronikus betegen születnek vagy kesobb válnak azzá, esetleg az immunrendszeruk gyengébb az átlagnál es ezek miatt nem olthatoak. Őket is védi az, aki beoltatja a gyereket... Es itt errol van szo, nem arrol, hogy kinek a kije melyik gyogyszergyarban dolgozik. Azt hiszitek ti oltasellenesek, hogy minden ami a gyogyszeriparbol meg az orvoslasbol jon, az az ördögtől való. Nem tudom mit szólnál akkor, ha a 2 hónapos pici babad meghalna torokgyikban mert egy masik nagyokos nem oktatott es bekopte a gyereke a buszon vagy a boltban a tiedet?! Gondolom rogton máshogy allna a helyzet vagy akkor elokapnad az Isten igy rendelte szoveget?

En pl. Nagyon szeretnem a kullancs által terjesztett agyvelőgyulladás ellen beoltatni a gyereket, de nem lehet neki beadni, mert tojásfehérje allergiás es nem vállalják be neg az oltokoupontban sem a beadást, mert ki tudja mitlyen rohamot vált ki belole. Igy vegigizgulhatom az osszes kirnadulast meg mindent, hogy Nehogy baj legyen... 😞 a

2015. márc. 31. 14:03
 107/150 anonim ***** válasza:
31%

105: akkor miért a szintetikus vitaminokat tömöd? Ez hogy illik a képbe? Fogyaszthadnád természetes úton is.

Azért, mert neked épp nincs szükséged gyógyszerre, másnak se legyen? Ha magas láza van a gyerekednek, nem adsz neki semmit, hogy majd kibírja valahogy?

Tudod, ez az "nekem jó a szemem, ezért marhaság a szemüveg" hozzáállás kicsit gyerekes. Észreveszed, hogy mindig csak rólad van szó? Én, én, én. Én jól vagyok, más nem számít. Ezért nem fogod soha megérteni azt, amit a többiek mondanak.

2015. márc. 31. 14:12
 108/150 anonim ***** válasza:
0%
102: senki nem állította, hogy az MMR oltással jelent meg az autizmus, te ezt nagyon benézted. Azt állítottuk, hogy mellékhatásként okozhat az oltás autizmust. Érted a különbséget? És az is igen érdekes dolog - bár te biztos nem hallottál róla -, hogy egy oltással beoltanak egy egész populációt, aztán rájönnek, hogy nem kellett volna, mert nem jó az oltóanyag, ugyanis előtte magasról tettek arra, hogy ténylegesen meggyőződjenek a hatásáról. És a profit miatt ilyenről egyre többet hallani, csak járj utána! Mert nincs idő tesztelni, kell a lóvé, amibe a gyártás került. Nem biztos, hogy mi vagyunk a sötétek.
2015. márc. 31. 14:13
 109/150 anonim ***** válasza:
86%

Kedves pénztárcámban turkáló! A férjem a gyógyszerekkel dolgozik és nincs az a pénz ami fontosabb lenne a gyerekünknél. Használd azt a csöpp kis agyadat! Súgok valamit! Nem diplomával mérik az intelligenciát kedves válaszoló! Azonban ha téged megnyugtat és annyira érdekel, közgazdász vagyok. A kötelező oltás akkor is kötelező marad, ha a fejed tetejére állsz! Észérveket még mindig nem sikerült felhoznod, de itt bizonygatod, hogy te vagy az értelmiségi tökély. A viselkedésed kissé infantilis, ezt mutatja az is hogy milyen szánalmasan próbálsz fogást keresni az emberen. Akármit mondhatok neked/nektek, mert itt már az értőolvasással is hatalmas problémák vannak.

Tessék kántálni: Gyíkemberek vannak, Chemtrail létezik, az oltás méreg, rákvírust oltanak belénk....

2015. márc. 31. 14:21
 110/150 anonim ***** válasza:
100%
Ja a végére annyi, hogy feladtam! Legyen a tiéd az utolsó szó és majd attól igazad lesz! :)
2015. márc. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!