Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van-e arra mód, hogy a 15 hós...

Van-e arra mód, hogy a 15 hós oltást elkerüljük? Megtagadhatjuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 20:58
 131/150 anonim ***** válasza:
68%

nézegesd akkor ennek a 4 hetes kisbabának a fotóját, aki 4 hetesen meghalt szamárköhögésben. még túl kicsi volt, hogy megkapja a védőoltást, és az oltatlanok megfertőzték. nézegesd csak a fotóját szépen.

[link]

2015. ápr. 11. 10:31
 132/150 anonim ***** válasza:
8%
Annyira buta vagy utolsó. Minek írsz ide, ha ennyi eszed van. Nem az oltatlanok fertőznek. Olvass, kérdezz utána. De hatásos belépő lett volna, gratulálok a hozzászólásodhoz.
2015. ápr. 11. 15:24
 133/150 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az oltatlanok fertőznek."

Te infektológus vagy? Ha nem, akkor teljesen mindegy mit írsz, mert hiteltelen a hozzászólásod. Majd ha tanultál annyit, mint egy szakorvos, akkor hülyézz le bárkit.

2015. ápr. 11. 16:25
 134/150 anonim ***** válasza:
19%
Látom a kérdés régebbi,de azért irnék pár sort.A védöoltás és az autizmus kapcsolata érthetö módon van leirva N.Campbell:Gap-szindroma c.könyvében.Olvasd el és megérted. A higanymérgezés tünetei 1:1-ben megegyeznek az autizmus tüneteivel.De,csak akkor lesz valaki autista ha olyan tipikus gyenge és sérült immun-és bélrendszerrel rendelkezik ami az autistáknak van ált.Tehát ha a Te gyereked egészséges és a szervezete kidolgozza a védöoltást,semmi baja nem lesz.Olvasd el a könyvet,hidd el megéri!
2015. jún. 11. 14:58
 135/150 anonim ***** válasza:
38%

Utolsó, ez a nézet már régen túlhaladott! Egyrészt NINCSEN higany a 15 hós oltásban!!! Másrészt az autistáknak sem gyengébb a bél és immunrendzsre. Erre semmiféle tudományos bizonyíték nincsen, akárcsak a gap diétára.

Az autizmus a tudomány mai állása szerint genetikai és környezeti tényezők összhangjának az eredménye, melyből a genetikai dominál. A környezeti lehet méhen belüli fertőzés, diabetessel kapcsolatos állapotok, oxigénhiány, koraszülés stb.

Ha ilyen egyszerű lenne az autizmus kezelése, hogy gap diétával megszűnne, akkor én lennék a legboldogabb ember a földön. (érintett a fiam)

Nem szűnik meg és nem az oltástól jön létre:)

2015. jún. 11. 15:04
 136/150 anonim ***** válasza:
Az oltásellenesek csak addig oltásellenesek, amíg a gyerekük el nem kap valamit. Utána rohannak oltatni. Lásd néhány nappal ezelőtt a spanyolországi szamárköhögéses esetet.
2015. jún. 12. 13:47
 137/150 anonim ***** válasza:
51%
135/136-os én nem mondtam,hogy van higany a védöoltásokban! Én is ugy tudom,nincs csak az összefüggést irtam le.Az hogy Gap-s egy autista gyerek csak szakember tudja megmondani,de van rá példa hogy valaki ezzel a módszerrel jött rendbe.Azt sem mondtam,hogy ne oltassa be a fiát!Ez legyen a legnagyobb örömöd hogy lepontoztál!Az én fiam is érintett,bocs..
2015. jún. 17. 22:29
 138/150 anonim ***** válasza:
49%

Ha érintett a fiad, akkor bizonyára tudod, hogy a diétára ezidáig semmiféle tudományos bizonyíték nincsen. A hatékony fejlesztésekre viszont annál inkább. A javulás lehet mástól is. Az időbeni egybeesés nem jelent ok és okozati összefüggést. Szerencsére folynak kutatások, még hazánkban is. Részt lehet benne venni, van orvos, aki ezzel foglalkozik.

A védőoltásokról ezt írtad:

"A védöoltás és az autizmus kapcsolata érthetö módon van leirva N.Campbell:Gap-szindroma c.könyvében.Olvasd el és megérted. A higanymérgezés tünetei 1:1-ben megegyeznek az autizmus tüneteivel"

Ez azt sugallja számomra, hogy a védőoltás okzza az autizmust, a benne lévő higyany miatt. Erre írtam azt, hogy ez a nézet már réges régen megdőlt, viszont nagyon sokat árt a hatása. A mai napig sokan megtagadják az oltást és ezek után meg előjönnek ezek a régen eltűnt betegségek, mint a diftéria, szamárköhögés, kanyaró.

2015. jún. 18. 10:14
 139/150 A kérdező kommentje:

Nos, azóta nagyon mélyen beleástam magam a témába, ha valakit érdekel:

- nem ültetnek le senkit, ha nem oltat, évekig elhúzódó bírósági eljárás lesz, de nem ültetik le, mert csak szabálysértés, pénzbírságot kaphat a család

- rengeteg olyan gyerek van, aki oltáskárosodott, de egyet sem ismer el a rendszer

- az MMR oltás ezeket tartalmazza: Medium 199 (vitaminok , aminosavak, magzati szarvasmarha szérumot, szacharóz,

glutamát) , Minimum Essential Medium , foszfát, rekombináns humán

albumin , neomicin, szorbit , hidrolizált zselatin, csirkeembrió -sejt

kultúra , WI - 38 humán diploid tüdőfibroblasztok

június 2014

MMRV ( ProQuad )

szacharóz , hidrolizált zselatin, szorbit , nátrium- L-glutamát , nátrium-

foszfát dibázikus , humán albumin , nátrium -hidrogén-karbonát , kálium-

-dihidrogén-foszfát , kálium-klorid , kálium-foszfát kétbázisú ,

neomicin, szarvasmarha borjú szérummal, csirkeembrió sejttenyészetekben , WI -38 emberi

diploid tüdő fibroblasztok, MRC-5 sejteket

- továbbá: Orvosi jelentések tanúsítják, hogy sok olyan gyermek betegszik meg kanyaróban világszerte, aki védőoltást kapott ellene.2 Egy 12 évvel ezelőtti finn tanulmány kimutatta, hogy minden 9, előzőleg beoltott gyermek közül 7 megkapta a kanyarót, ha közös szobában aludt fertőző testvérével. A tanulmány arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy oltásokkal valószínűleg nem lehet valódi védettséget elérni a kanyaró ellen.

- ez is érdekes: Az MMR-II oltás élő vírusokat tartalmaz, amelyeket elvetélt magzatok szöveteiből nyert sejteken tenyésztenek ki. A Merck and Co. Inc. gyártja. Alumínium van benne, ami idegméreg és az agy rendellenes működését okozhatja. 2001-ben az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző és Engedélyező Hivatal) több mint egy hónapra bezáratta a Merck pennsylvaniai gyárát, mert az megszegte a sterilitással, teszteléssel és dokumentálással kapcsolatos előírásokat.

- a későbbi szövődményei az oltásnak legtöbbször cukorbetegség, két szóülő írja: "Az mi kisfiúnknál az MMR oltás után pár nappal láz, taknyosság jelentkezett, amiből hörghurut lett, amit antibiotikummal kezeltek, és 3 hétig eltartott a náthája, és közben rengetegeszer kért inni, majd ezután-közben rohamosan fogyni kezdett, és március közepén még épppn nem későn jutottunk be akórházba, ahol is gyermekkori cukorbetegséget állapítottak meg nála. Mondja már zat nekem valaki, hogy nem az oltástól..Családban nincs cukros, tehát az örökletes dolog kilőve. .. "

"A fiam október 3-án kapta meg a 12 éves kori MMR-t és 1 hónap alatt 10 kg-ot fogyott sokat ivott ezért kértem egy vérvizsgálatot nov15-én és azonnal kórházba kellett mennünk mert 22 volt az éhgyomri cukra, azöta 4x inzulin naponta nem kívánom senkinek.

Persze tagadják, hogy köze lenne az oltáshoz."

Egy szó, mint száz, úgy gondolom, hogy minden szülőnek joga lenne eldönteni azt, hogy ezzel a méreggel beoltatja-e a gyermekét.

2015. júl. 6. 09:01
 140/150 anonim ***** válasza:
2015. júl. 6. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!