Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?
Nagyon örülök, hogy megoldódott, sokan aggódtunk mikor olvastuk tegnap a soraidat. Köszönet a 'Jószívű anyukának'.
De lányok, mi lenne, ha mégis segítenénk? Küldhetnénk ezen kívül is pár darabot az anyukának, biztos a későbbiekben is lesz szorult helyzete. Én is felajánlanék egypár napra elegendő pelust. Vélemény?
Nekem is küldd a címedet, ha a 4-es pelus jó! :)
Minden jót! (egy sokszor válaszoló anyuka...a 3. oldalról-is)
Köszönöm Nektek is!
Megható, hogy a mai világban mennyi segítőkész ember van még. Nem is tudjátok az ember milyen hülyén érzi magát ilyen helyzetben... Mikor terhes lettem nem gondoltam, hogy kerülünk még ilyen heyzetbe. Sajnos a párom pont a lányok születése után vesztette el a munkáját. Azóta munka nélkül volt. Ennek 10hónapja. Csak abból éltünk amit én kaptam. Nem volt egyszerű de megoldottuk. Szerencsére most talált munkát magának és márciustól már fizetést is kap. Már mi is látjuk az fényt az alagút végén. Ezt csak azért írtam le, hogy akik felajánlották segítségüket tudjanak rólunk valamit és hogy lássák önhibánkon kívül kerültünk ilyen helyzetbe. Sokan csak megbántani tudják azokat akik szorult helyzetbe kerülnek, de Ti bebizonyítottátok és leket öntöttetek az emberbe(belém is) hogy igenis vannak még rendes,segítőkész emberek. Köszönöm nektek! :)
Nekem is írd meg a címedet!
Tök jó olvasni, hogy a sok-sok marakodás és köpkölődés mellett azért segíteni is tudunk a másiknak!
Puszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!