Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/139 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy megoldódott, sokan aggódtunk mikor olvastuk tegnap a soraidat. Köszönet a 'Jószívű anyukának'.

De lányok, mi lenne, ha mégis segítenénk? Küldhetnénk ezen kívül is pár darabot az anyukának, biztos a későbbiekben is lesz szorult helyzete. Én is felajánlanék egypár napra elegendő pelust. Vélemény?

2010. febr. 7. 18:36
 72/139 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyett értek!!Már én is felajánlottam:) Kérnénk egy címet hova küldjük kedves Anyuka:) És mekkora méret kellene?:)
2010. febr. 7. 18:50
 73/139 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Kedvesek vagytok. Nem gondoltam volna, hogy ennyi kedves anyuka van itt :) Örömmel elfogadom a felajánlott pelusokat,hisz két pindurnál minden fontos :) Ide a nevem és címem nem írnám ki, de elküldöm priviben annak aki felajánlotta segítségét. Nem is tudjátok mennyit jelent ez nekünk! Köszönöm!!!
2010. febr. 7. 18:58
 74/139 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is küldd a címedet, ha a 4-es pelus jó! :)

Minden jót! (egy sokszor válaszoló anyuka...a 3. oldalról-is)

2010. febr. 7. 19:40
 75/139 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és van még valamire szükséged? Ha tudok abban is segítek.
2010. febr. 7. 19:41
 76/139 A kérdező kommentje:
Jó a 4-es pelus. Használjuk már azt is. Még a 3-as is jó. Köszi neked is.
2010. febr. 7. 19:42
 77/139 anonim ***** válasza:
100%
Lszi küldd el nekem is a címeteket. Szívesen küldök pár pelust.
2010. febr. 7. 20:02
 78/139 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is légyszives:)
2010. febr. 7. 20:05
 79/139 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is!

Megható, hogy a mai világban mennyi segítőkész ember van még. Nem is tudjátok az ember milyen hülyén érzi magát ilyen helyzetben... Mikor terhes lettem nem gondoltam, hogy kerülünk még ilyen heyzetbe. Sajnos a párom pont a lányok születése után vesztette el a munkáját. Azóta munka nélkül volt. Ennek 10hónapja. Csak abból éltünk amit én kaptam. Nem volt egyszerű de megoldottuk. Szerencsére most talált munkát magának és márciustól már fizetést is kap. Már mi is látjuk az fényt az alagút végén. Ezt csak azért írtam le, hogy akik felajánlották segítségüket tudjanak rólunk valamit és hogy lássák önhibánkon kívül kerültünk ilyen helyzetbe. Sokan csak megbántani tudják azokat akik szorult helyzetbe kerülnek, de Ti bebizonyítottátok és leket öntöttetek az emberbe(belém is) hogy igenis vannak még rendes,segítőkész emberek. Köszönöm nektek! :)

2010. febr. 7. 20:18
 80/139 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írd meg a címedet!

Tök jó olvasni, hogy a sok-sok marakodás és köpkölődés mellett azért segíteni is tudunk a másiknak!

Puszi mindenkinek!

2010. febr. 7. 20:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!