Mi tud, mire jó az up&go (libero) pelenka?
Szerintem felesleges.
Már két gyerekkel jól megvoltunk a bugyipelusok nélkül (itt nem a Libero-ról mondok véleményt!)
A gyereknek meg kell tanulnia, hogy bugyiban vagy pelusban van, és ha bugyi, akkor szólni kell. Szerintem a szobatisztaság nem úgy működik, hogy megvárjuk, amíg mindig száraz a pelus, aztán levesszük róla, hanem amikor megtanulta, hogy mi az a pisilés/kakilás, akkor levesszük róla a pelust és bugyiban lesz. Balesetek így is úgy is lesznek az elején, szerintem az nagy kivétel, ha nincsenek.
Ha bugyipelusban van a gyerkőc, számára érzetre az a pelusra hasonlít és nem a bugyira, így szólni is kevésbé fog...
Mi akkor kezdtük el használni, mikor a lányom már nem tűrte a pelenkázást. Képtelenség volt tisztába tenni. Forgolódott, kúszott-mászott el...
A bugyipelust pillanatok alatt rá lehet adni, bármilyen pózban legyen a gyerek. Állva, hason fekve, stb.
Nagyon megszerettem, sokkal jobb, kényelmesebb, nem csúszik le róla. Igaz, hogy drágább, de annyival jobb is.
Most már csak ilyet veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!