Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/139 anonim ***** válasza:
87%

Na ez eszembe sem jutott volna hogy a pelenkába hajtogassak textilpelust! De ez is jó ötlet!!! :D

Egy korábbi válaszoló a 3. oldalról

2010. febr. 6. 22:08
 32/139 A kérdező kommentje:
Van majdnem 20 textilpelusunk. Ezzel nem lesz gond. A tescos nem is rossz ötlet. Vicces, de a szükség nagy úr :D Ezzel a nappalokat talán átvészelhetjük. Éjszakára pedig maradna a rendes. Ez nekem tuti nem jutott volna eszembe :D
2010. febr. 6. 22:09
 33/139 anonim ***** válasza:
100%
A tesco táska tartott melegen egy kora szülött bébit is, itt láttam a neten.
2010. febr. 6. 22:12
 34/139 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen adtam volna pár darabot, még a méret is jó lenne. Én kanizsai vagyok. Ha gondolod hétfőn adok fel pár darabot elsőbbségivel. Hátha nem jön meg a pénz kedden.
2010. febr. 6. 22:12
 35/139 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy. Elvileg szerdáig meg kell jönnie, de ha mégsem akkor sincs gond mert kedden ha én nem is a párom már kap pénzt. Addig megpróbáljuk valahogy átvészelni ezt a pár napot. A gond csak az, hogy a fogzás miatt naponta van, hogy 3x is kakilnak. Nehéz helyzet.

Egyébként olyan jó, hogy ennyi aranyos és kreatív anyuka is van itt :)

2010. febr. 6. 22:16
 36/139 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!! Itt vagy még most este?

Én is Balaton dél-nyugati részén lakom és szintén Zala-Somogy határa!!!!!! Csak nem egy helyen lakunk??

Komolyan segítek, megtehetem, van itthon pelusom!

Keress privát, segítek!

2010. febr. 6. 22:17
 37/139 anonim ***** válasza:
70%

Off, nem te vagy, akinek a tápi is elfogyott egyik nap és a védőnő vitt nektek?

Sajnállak titeket, nem lehet könnyű :( :(

2010. febr. 6. 22:19
 38/139 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerül találkoznod az egyik kedves válaszolóval, aki a környéketeken lakik. Írd meg kérlek, hogy mi lett.
2010. febr. 6. 22:22
 39/139 anonim ***** válasza:
100%

22:17-es vagyok!

Jelentkezz, nem kamuzok, tényleg itt lakom és tippem is van, hogy pontosan melyik településen vagy itt mellettünk.

Tudok segíteni és szívesen meg is teszem!

2010. febr. 6. 22:24
 40/139 A kérdező kommentje:
Szerencsére azok nem mi voltunk, de lehettünk volna. Nem voltunk még ilyen car helyzetbe. A kajára márkölcsön kellett kérnünk... Olyan hülyén érzi ilyenkor az ember magát, hogy azt elképzelni sem lehet.
2010. febr. 6. 22:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!