Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?2010. febr. 6. 21:29
21/139 A kérdező kommentje:
Igen az van. Azt vettem nekik az utolsó pénzünkön. Gondoltam inkább pelenka ne legyen minthogy enni ne tudjak adni nekik.
2010. febr. 6. 21:53
22/139 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen küldenék, de már nem érne oda... :(
Holnap hívd fel a védőnőt, szerintem megpróbál segíteni, vagy esetleg a szomszédtól kérjetek segítséget.
Amúgy én is textilpelenkával helyettesíteném. Csak arra is kéne valami hogy ne ázzon át. Tudom nem túl higiénikus, de nylon zacsit rászerkeszteni?? Nincs jobb ötletem max a gumibugyi, de azt is venni kell...
23/139 anonim válasza:
én is küldenék de keddnél előbb az se érne oda...nincs a környéketeken olyan bolt ahol darabra lehet venni?....anno én vettem 30-40 körül volt darabja
24/139 anonim válasza:
Leírnád pontosabban hol laktok? Zala?
25/139 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Ez amolyan "nyaraló" falu. Az össz népessége tán 300. Az egész utcában rajtunk kívül csak 1házban laknak. Bolt is csak 1van ilyenkor nyita. Város kb 15km-re van. Oda meg pénz nélkül nem könnyű eljutni :)
2010. febr. 6. 22:01
26/139 A kérdező kommentje:
Zala és Somogy határán.
2010. febr. 6. 22:02
27/139 anonim válasza:
kis kézügyességgel kivághatsz valami régi ruhából egy ilyen darab anyagot, ami a képen van - ezzel könnyen lehet rögzíteni a téglalapra hajtott textilpelust
ne keseredj el, a lényeg, hogy enni van mit, ezt a pár napot ki lehet bírni textilpelussal is
ha lesz lehetőséged, akkor majd vegyél pár darab mosható bugyipelenkát, nagyon jól tud jönni ilyenkor
28/139 anonim válasza:
talán két textilpelus közé tegyél zacskót, és akkor nem ázik át.nemtudok jobbat.
29/139 anonim válasza:
Próbáld azt,h a még meglévő pelusba teszed az összehajtott textilpelust,kicsit nagyobb a bugyor,de nem ázik át,és csak a textilt kell cserélned benne,így talán kitart a gyedig.
30/139 anonim válasza:
Textil pelus és két tesco táska, oldalt vágd fel min a kettőt. Remélem van 4 textil pelusod, csere, mosás és újra vissza ha kell. Szerintem így ki lehet bírni 3 napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!