Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?2010. febr. 6. 21:29
51/139 anonim válasza:
Húúú csajok!Ezt végigolvasva összeszorult a szívem.Ilyen nehéz helyzetben pici babákkal lenni!
Remélem vitték a pelust!Sok szerencsét!
52/139 anonim válasza:
Szia!
Megoldódott a problémátok?
53/139 anonim válasza:
Szia!
Én keszthelyi vagyok. Ha bármiben tudok segíteni, írj!!
55/139 anonim válasza:
Szia! Ismét egy korábbi válaszoló vagyok! (3. oldalról :))
Igaz én Budapesten lakom, de ha bármikor kell segítség, szólj, mi 4-es pelust használunk, ha kell írj priviben és szívesen küldök!!!!
Remélem megoldódik a problémátok!!!
Minden jót kívánok!
56/139 anonim válasza:
Szia!Remélem megoldódott a probléma.
Írd meg,hogy mi van veletek.
Nagyon drukkolok,hogy a kedves anyuka tudott nektek segíteni!
57/139 anonim válasza:
Elpityeredtem, mire végig olvastam a sok hozzászólást. Nem gondoltam volna, hogy ennyi rendes ember van. Én is annyira segítenék, de sajna messze vagyunk. Remélem megoldódik a problémátok, és itt nem csak a pelusra gondolok.
58/139 anonim válasza:
Szólj ha kell pelus nagyon szívesen küldök.. Pesti vagyok de nem gond!!Irj bátran:) INkább tartalékolj be, ne szégyeld elfogadni a segítséget
59/139 anonim válasza:
Szia! Én is egy előző vagyok, Balatontól 60km-re. Megoldódott a dolog? Ha kell én is tudok küldeni, csak jelezz!
60/139 anonim válasza:
abban az egy boltban, nem adnak hitelbe pelust? biztos ismernek titeket. nálunk tuti adnának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!