Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
 101/139 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg légyszi emailben a címedet. Van pár ruha, ill. pelus amivel tudok segíteni, ha elfogadod.
2010. febr. 19. 13:13
 102/139 anonim ***** válasza:
100%
Mit is mondhatnék ehhez a történethez! Nagyon jó dolog, hogy ennyi segítőkész ember van itt ezen az oldalon. Szívem szerint én is írnám, hogy segítek, de sajnos a mi helyzetünk sem túl rózsás :( Én jelenleg segíteni csak úgy tudok, hogy szorítok, hogy rendbe jöjjenek a dolgaitok, és mindenki másé is akik hasonló helyzetbe kerültek. Bár csak többet tehetnék!
2010. febr. 19. 13:24
 103/139 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is boldogan segítenék.Várom a címed privátban.
2010. febr. 19. 22:09
 104/139 A kérdező kommentje:

Keves utolsó!

Nem tudok neked privit írni,ezért megkérlek, hogy

Te írj nekem! Köszönöm!

2010. febr. 19. 22:14
 105/139 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Akkor írj ide: kiralylany19@freemail.hu ez az egyik e-mail címem amire a kéretlen levelek jönnek.De a te címedet kérem :-)

Megírhatnád egyben a babák méreteit és hogy mire lenne szükségetek,hátha tudok olyat is küldeni.

2010. febr. 19. 22:21
 106/139 A kérdező kommentje:
Írtam neked!
2010. febr. 19. 22:40
 107/139 anonim ***** válasza:
16%
Kedves anyukák! Megdöbbenve olvastam, hogy csak 3-an azaz HÁRMAN segítettünk, pedig kb. 17-en ígértük legalább ha jól számoltam. Szégyenletes dolog, hogy csak addig tart a jó cselekedet amíg felajánlani kell. Én küldtem egy csomag 84-es Pampers pelust + egy pépet+ 1360Ft postaköltséggel, nem volt olcsó, de megígértem és teljesítettem. Szégyenlem magamat sok ígérgető anyuka helyett is. Szegény hogyan örült mikor mindenki ajánlkozott, aztán a nagy 'seggre esés' amikor nem jöttek a csomagok.
2010. febr. 21. 15:04
 108/139 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Leirom a saját tapasztalatom! Én is segíteni szerettem volna, irtam az Anyukának, hogy küldje el a címét!!! Elmondanám nem kaptam meg!!! Pedig nagyon szivesen segítenék mert megtehetem!!!!!

De nem tudom kitalálni sajnos magamtól hová kell küldeni a csomagot!!

2010. febr. 21. 15:13
 109/139 anonim ***** válasza:
100%
Én is megígértem, de még nem küldtem...fog menni a csomag, de a kislányom beteg volt, nem tudtunk menni a postára. MEGÍGÉRTEM ÉS BE IS TARTOM A SZAVAMAT!!
2010. febr. 21. 15:28
 110/139 anonim válasza:
72%

Az utoló előttinek írnám, hogy valószinű azért nem írt mert nincs beállítva, hogy lehessen küldeni privát e-mailt.

Ha valóban segíteni akarsz akkor írj neki Te!

Egyébként én is pénteken adtam fel neki egy csomagot, ruhákkal némi pelussal és 1-2db játékkal.

2010. febr. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!