Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
 111/139 anonim ***** válasza:

Szia, remelem jol vagytok es a lanyok egeszsegesek! En annak orulok a legjobban, hogy a ferjed dolgozik es ujra visz haza penzt.

Remelem minden jol alakul, orulj a lanyoknak, biztos nagyon edesek!

Nekem mar nagyobb fiam van, csak feltunk a sok valasz, igy elolvastam a kerdesedet.

2010. febr. 22. 01:24
 112/139 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a pár pelust küldő. Tényleg nem volt sok, egy nagyobb bélelt borítékban elfért.

Mivel mi sem állunk túl fényesen anyagilag, eléggé lehangoló, hogy kb. annyi volt a postaköltség, mint a pelusok értéke. De egyetértek, az alapján, hogy hányan ígértük, azt gondoltam, hogy a postás kiakad a sok csomagtól...

2010. febr. 22. 10:08
 113/139 anonim ***** válasza:
72%
Tegnapi 15:13-as, nem lehet neked üzenetet küldeni, nincs beállítva! Talán ezért nem kaptad meg a címet. HOVA??
2010. febr. 22. 14:35
 114/139 anonim ***** válasza:
100%

15:13 vagyok!!!

Igen ELNÉZÉST!! Rájöttem, hogy nem lehet nekem üzenetet küldeni!

De már felvettem az anyukával a kapcsolatot. Hamarosan küldöm a csomagot is:)

2010. febr. 22. 16:03
 115/139 anonim ***** válasza:
100%
én is megígértem hogy fogok küldeni csomagot,és fogok is,csak műtöttek.
2010. febr. 22. 20:11
 116/139 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapi 15.04-es vagyok. Látom sokan reagáltak arra amit írtam. Örülök. Akkor mehetnek a csomagok! :-)
2010. febr. 22. 20:24
 117/139 anonim ***** válasza:
100%

Kedves segítőkész anyukák!

Az vagyok, aki személyesen is találkozott a kérdező édesanyával és a családjával.

Csak szeretném elmondani, hogy minden kis csomagotok jó helyre fog kerülni, egy kedves családba. Az anyuka barátságos, szerény és nagyon szimpatikus, a kislányok gyönyörűek.

Kívánom mindannyiótoknak, hogy az élet százszorosan fizesse meg a jószándékotokat!

És... ugye milyen jó érzés segíteni?

2010. febr. 22. 20:39
 118/139 anonim ***** válasza:
100%

Én ma kaptam meg az anyukától a címét, már össze is készítettem a kis csomagot! amit tudom adom is postára...

Annyi lenne a kérdésem, hogy aki küldött csomagot mennyi volt a postaköltség?? nem rossz szándékból kérdezem, csak hogy készüljek...

és bocs az offért:)

2010. febr. 22. 20:50
 119/139 anonim ***** válasza:
100%
nekem 1300 volt a pk.
2010. febr. 22. 21:37
 120/139 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is ígértem és meg is kaptam a címet. Már készen áll a csomag, csak még egy barátunknak is maradt pár pelusa és pár ruha, így azzal együtt fogom feladni a hét folyamán. Sajna a múlt héten betegek voltunk, így nem jutottam el a postáig. De ami késik nem múlik! Ahogy ígértem én is, küldeni fogom!

Minden jót kívánok Mindenkinek!!!

2010. febr. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!