Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
 121/139 anonim ***** válasza:
100%

Postaköltségre reagálva:

Ha két kiló alatt van, akkor levélként kell feladni! Így sokkal olcsóbb, már bánom, hogy nem szedtem ketté, mert így egy három kiló valamennyis csomag 1300 Ft volt :(

Ruhás-pelusos-tusfürdős anyuka

2010. febr. 23. 09:02
 122/139 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Anyukák!

Miben adtátok fel a szeretetcsomagot? Küldenék én is 1cs. pelust, popsitörlőt, meg tejpépet. Dobozba?

Sajna rucit nem tudok, mert még kicsi a babám.

2010. febr. 23. 09:14
 123/139 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nagy tételben veszem a popsitörlőket, így volt dobozom. De ha neked nincs, akkor lemész a sarki közértbe és kérsz. A doboz azért jobb, mint a csomagolópapír, mert biztos, hogy nem szakad szét.
2010. febr. 23. 09:23
 124/139 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, találtam dobozt! Így holnap fel is adom, ha ma esetleg nem jutnék el a postára! :)
2010. febr. 23. 09:43
 125/139 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, ma én is postára adtam a csomagot! Hamarosan megérkezik.

Minden jót kívánok!

Zsófi

2010. febr. 23. 20:04
 126/139 anonim ***** válasza:
83%
nagyon szívesen segítenék,de sajnos,párom 1 hete veszítette el az állását,1 hónapos a babánk,nekünk is alig jut mit enni...de úgy látszik,1 hónap múlva munkába állhat bécsben,ahol 1500 eurot keresne.ezt most megígérem,ha összejön ez a munka neki,küldök egy óriási csomagot nektek:)hisz én pont most tapasztalom meg milyen érzés ez.és légyszi írd majd,ha egy csomag megérkezik.kíváncsi vagyok hány ígéret teljesül
2010. febr. 23. 21:58
 127/139 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap is és ma is kaptam két csomagot. Volt bennük pelus, popsitörlő, krém, ruha, sőt még játékokat is kaptak a lányok. Ezúton is köszönöm nekik!

Viszont azt szeretném ha tudnátok, hogy senkinek nem kötelessége küldeni.

Láttam egy kérdést ahol elég csúnyán számonkérték azokat akik írtak a kérdésemhez. Tudnotok kell, hogy semmi közöm hozzá. Én soha nem követelőzöm, pláne nem kérek számon senkit. Örülök azoknak akik küldtek és nagyon hálás vagyok érte. Már így is többet kaptam,mint azt valaha remélni mertem. Még soha nem volt senki ilyen kedves hozzánk. Köszönöm nektek! Remélem még mi is kerülünk olyan helyzetbe, hogy segíthessünk másokon. Akkor talán vissza tudnék adni abból a jóbol amit kaptam! Nincs arra szó amit érzek és ezt minden túlzás nélkül mondom/írom. Ha tudnátok a lányok mennyire örültek a játékoknak :) Nekem ez minden pénznél többet jelent.

Köszönöm!

2010. febr. 24. 18:44
 128/139 A kérdező kommentje:

Csak, hogy lássátok kik azok akiken segítettetek!

Azt hiszem ennyi segítség után illik megmutatni őket!

[link]

2010. febr. 24. 19:07
 129/139 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépek a lányok!
2010. febr. 24. 22:08
 130/139 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörűek a lányok!!! És az az óriási kék szem...hát igen...GRATULÁLOK!!!!! tényleg nagyon helyesek:D

Csomagot igértem én is, ha minden jól megy jövöhéten elküldöm:)

2010. febr. 25. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!