Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/139 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy megoldodott a pelus problema.

A gyerekek edesek, tunderiek:) Legyen sok oromotok bennuk.

Es a ferjednek sikerult a munka?

2010. febr. 25. 10:14
 132/139 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sikerült neki. Márciusban már az első fizetését is megkapja :) Nem sokat, de arra elég, hogy ne kelljen aggódnunk, hogy mi lesz holnap. Sokat megy,mert reggel 6-tól este 9-10ig dolgozik egész héten, de legalább van munkája, így senki nem panaszkodik :) Valamit valamiért. Most arra is rájöttünk, hogy ha a csajok egy évesek lesznek akkor én elmehetek munkanélkülire, ő meg felveszi a Gyes-t és dolgozhat mellette. Ezt pár hónapig megtudjuk csinálni, amíg nekem jár a munkanélküli. Az kb 20e pluszt jelent havonta arra az időszakra. Abból már rendezhetnénk a még meglévő tartozásunkat!

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedvességét, hálás vagyok. Nem csak annak aki küldött valamit hanem a bíztató szavakért és a sok kedvességért amit kaptam.

2010. febr. 25. 19:45
 133/139 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gyönyörűek a babáid,azok a kék szemek:)én küldtem az egyik csomagot,amikbe a játékok voltak,örülök,ha tetszett nekik.amúgy hogy hívják őket??:)
2010. febr. 25. 21:24
 134/139 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy rendeződött a helyzet a munkával kapcsolatban. Jó ötlet a munkanélküli és hogy a férjed kapja a gyest, sokat számít az a 20.000 forint is pár hónapig.

Remélem az én kis csomagom is megérkezik talán már holnap. (kedden adtam fel).

Tényleg GYÖNYÖRŰEK a babák!!! :)

Minden jót!

Zsófi

2010. febr. 25. 21:29
 135/139 anonim ***** válasza:
100%
hogy vagytok mostanában??rendbe jöttetek??
2010. márc. 4. 17:52
 136/139 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Remélem minden rendben.Küldtem csomagot és írtam neked emailt,hogy meg érkezett-e de semmi válasz.Nincs gond,ugye?
2010. márc. 12. 22:50
 137/139 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, semmi gond szerencsére.

Sajnálom, ha nem válaszoltam valakinek,de véletlenűl törlődött az összes e-mail üzenet. Nem tudtam mindenkinek visszaírni akitől kaptam csomagot. Itt ezúton is köszönöm a sok segíséget. Nem is tudjátok mekkora segítség volt. Nem tudom eléggé megköszönni. Hálás vagyok mindenkinek!

2010. márc. 16. 11:43
 138/139 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam leírom hogyan alakult az életünk mióta annyian segítettetek nekünk. A lányok már 19hónaposak. Én nemrég kezdtem el dolgozni, mert sajos a párom fizetése és az a kis pénz amit én kaptam nem fedezte a kiadásainkat. Így sem lesz rózsás a helyzetünk, de talán jobb lesz. Elég nehezen éljük túl a hónapokat, de ezután-remélem-jobb lesz. :)

Csak gondoltam megosztom veletek is a "jó hírt", -nem igazán tudom megosztani senkivel-, ezért írtam nektek.

Talán még elolvassa valaki aki segített nekünk!:)

2010. nov. 8. 16:09
 139/139 anonim ***** válasza:
Visszaolvastam ezt a régebbi, általam bejelölt kérdést. Mi van veletek mostanában? Minden jót kívánok nektek!
2013. jan. 9. 19:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!