Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?
Orulok, hogy megoldodott a pelus problema.
A gyerekek edesek, tunderiek:) Legyen sok oromotok bennuk.
Es a ferjednek sikerult a munka?
Köszönöm!
Sikerült neki. Márciusban már az első fizetését is megkapja :) Nem sokat, de arra elég, hogy ne kelljen aggódnunk, hogy mi lesz holnap. Sokat megy,mert reggel 6-tól este 9-10ig dolgozik egész héten, de legalább van munkája, így senki nem panaszkodik :) Valamit valamiért. Most arra is rájöttünk, hogy ha a csajok egy évesek lesznek akkor én elmehetek munkanélkülire, ő meg felveszi a Gyes-t és dolgozhat mellette. Ezt pár hónapig megtudjuk csinálni, amíg nekem jár a munkanélküli. Az kb 20e pluszt jelent havonta arra az időszakra. Abból már rendezhetnénk a még meglévő tartozásunkat!
Nagyon köszönöm mindenkinek a kedvességét, hálás vagyok. Nem csak annak aki küldött valamit hanem a bíztató szavakért és a sok kedvességért amit kaptam.
Örülök hogy rendeződött a helyzet a munkával kapcsolatban. Jó ötlet a munkanélküli és hogy a férjed kapja a gyest, sokat számít az a 20.000 forint is pár hónapig.
Remélem az én kis csomagom is megérkezik talán már holnap. (kedden adtam fel).
Tényleg GYÖNYÖRŰEK a babák!!! :)
Minden jót!
Zsófi
Szia!
Köszönöm, semmi gond szerencsére.
Sajnálom, ha nem válaszoltam valakinek,de véletlenűl törlődött az összes e-mail üzenet. Nem tudtam mindenkinek visszaírni akitől kaptam csomagot. Itt ezúton is köszönöm a sok segíséget. Nem is tudjátok mekkora segítség volt. Nem tudom eléggé megköszönni. Hálás vagyok mindenkinek!
Sziasztok!
Gondoltam leírom hogyan alakult az életünk mióta annyian segítettetek nekünk. A lányok már 19hónaposak. Én nemrég kezdtem el dolgozni, mert sajos a párom fizetése és az a kis pénz amit én kaptam nem fedezte a kiadásainkat. Így sem lesz rózsás a helyzetünk, de talán jobb lesz. Elég nehezen éljük túl a hónapokat, de ezután-remélem-jobb lesz. :)
Csak gondoltam megosztom veletek is a "jó hírt", -nem igazán tudom megosztani senkivel-, ezért írtam nektek.
Talán még elolvassa valaki aki segített nekünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!