Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?
Nem is láttam... de nagyon aranyos vagy :)
Lányok 10hónaposak múltak. 8,5-9kg körül vannak és kb 70-75cm körül. Egyáltalán nem veszem zokon, mert aki "nehéz" helyzetben van az ismeri a mondást:
"Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"
Sokak szemébe ez "szánalmas", de én a lányok érdekében bármire hajlandó vagyok. Ha e miatt lenéznek akkor legyen, de legalább próbálok mindent megadni nekik, amit csak tudod.
Köszönöm, hogy írtál és nagyon köszönöm a segítséged is.
Várom privátban a címedet :)
Csak úgy mellékesen, a te és a párod mérete?
Kérlek, küldd el nekem is a címed.
Szerencsére megtehetem, így szeretnék segíteni.
Sziasztok!
A dolgok úgy néz ki rendeződni látszanak! A párom febr. 1-től dolgozik. Egy "ismerősünk" nagyon rendes volt, mert adott kölcsönt, hogy a ki nem fizetett számlákat rendezzük. Épp jókor mert majdnem kikapcsoltak néhány dolgot... Szerencsére így "csak" neki tartozunk amit egyszerűbb törleszteni. Már a párom sem látja annyira borúsan a helyzetünket. Köszönöm, hogy ilyen kedvesek voltatok.
Jó ezt olvasni!
De nyugtass meg légy szíves: az "ismerős" ugye nem valami uzsorás ember?
Nem :) Ilyen eszünkbe sem jutna. Akkor már inkkább a szárazkenyér...
A párom jelenlegi főnöke ajánlotta fel. Nagyon rendes ember.
Szia!
Igen, kaptam már. 3anyukától. Az egyik anyukától 1csomag pelust és sinlacot, a 2. küldött pár db pelust és ma kaptam még egy csomagot, amiben pár db ruha, pelus, popsitörlő tüsfürdő is volt! Itt is köszönöm nekik!
Szia!
Én is elolvastam és szeretnék segíteni. Látom, hogy már kezdenek helyreállni a dolgok, de ettől függetlenül küldenik kis csomagot! Mi is voltunk ilyen helyzetben és tudom, hogy a talpraállás nem megy egyik napról a másikra. Nekünk szerencsénk volt, már megtehetem hogy segítsek másokon. Főként ruhákat, játékokat és némi pelenkát tudnék küldeni.
Írd meg a címed és, hogy mekkorák a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!