Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek ha elfogyna a...

Mit tennétek ha elfogyna a pelenka? Mivel "helyettesítenétek"?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy már csak holnapra elég a pelenka. Sajna pénzhiány miatt csak kedden tudunk venni legkorában. Esély hogy valakitől kölcsön kérjünk egyenlő a nullával. Valami ötlet?
2010. febr. 6. 21:29
 91/139 A kérdező kommentje:

Nem is láttam... de nagyon aranyos vagy :)

Lányok 10hónaposak múltak. 8,5-9kg körül vannak és kb 70-75cm körül. Egyáltalán nem veszem zokon, mert aki "nehéz" helyzetben van az ismeri a mondást:

"Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!"

Sokak szemébe ez "szánalmas", de én a lányok érdekében bármire hajlandó vagyok. Ha e miatt lenéznek akkor legyen, de legalább próbálok mindent megadni nekik, amit csak tudod.

Köszönöm, hogy írtál és nagyon köszönöm a segítséged is.

2010. febr. 15. 14:38
 92/139 anonim ***** válasza:
100%

Várom privátban a címedet :)

Csak úgy mellékesen, a te és a párod mérete?

2010. febr. 15. 17:32
 93/139 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, küldd el nekem is a címed.

Szerencsére megtehetem, így szeretnék segíteni.

2010. febr. 15. 18:04
 94/139 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Remélem, csak egyre jobban alakulnak majd a dolgaitok, az életetek! Megható olvasni a segítőkészséget, megkönnyeztem ezt a 10 oldalt.
2010. febr. 18. 12:18
 95/139 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A dolgok úgy néz ki rendeződni látszanak! A párom febr. 1-től dolgozik. Egy "ismerősünk" nagyon rendes volt, mert adott kölcsönt, hogy a ki nem fizetett számlákat rendezzük. Épp jókor mert majdnem kikapcsoltak néhány dolgot... Szerencsére így "csak" neki tartozunk amit egyszerűbb törleszteni. Már a párom sem látja annyira borúsan a helyzetünket. Köszönöm, hogy ilyen kedvesek voltatok.

2010. febr. 18. 12:31
 96/139 anonim ***** válasza:
100%

Jó ezt olvasni!

De nyugtass meg légy szíves: az "ismerős" ugye nem valami uzsorás ember?

2010. febr. 18. 13:01
 97/139 A kérdező kommentje:

Nem :) Ilyen eszünkbe sem jutna. Akkor már inkkább a szárazkenyér...

A párom jelenlegi főnöke ajánlotta fel. Nagyon rendes ember.

2010. febr. 18. 13:06
 98/139 anonim ***** válasza:
100%
valakitől érkezett már meg hozzád valamilyen segítség??
2010. febr. 19. 12:37
 99/139 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, kaptam már. 3anyukától. Az egyik anyukától 1csomag pelust és sinlacot, a 2. küldött pár db pelust és ma kaptam még egy csomagot, amiben pár db ruha, pelus, popsitörlő tüsfürdő is volt! Itt is köszönöm nekik!

2010. febr. 19. 12:43
 100/139 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is elolvastam és szeretnék segíteni. Látom, hogy már kezdenek helyreállni a dolgok, de ettől függetlenül küldenik kis csomagot! Mi is voltunk ilyen helyzetben és tudom, hogy a talpraállás nem megy egyik napról a másikra. Nekünk szerencsénk volt, már megtehetem hogy segítsek másokon. Főként ruhákat, játékokat és némi pelenkát tudnék küldeni.

Írd meg a címed és, hogy mekkorák a lányok.

2010. febr. 19. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!