Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!
A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!