Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
én is azt hittem,hogy egy megkeseredett idős nő,akinek senkije sincs...azért kérdeztem rá a korára
2014. márc. 15. 18:57
 82/85 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagyok facebookos állatvédő bár imádom az állatokat, még csak facem sincs mert le sza@om! Képzeld kérdező kb 2 órával ezelőtt bementem egy gyorskajáldába, várom hogy sorra kerüljek, előttem egy elég idős házaspár kb 10 perce variál mit is válasszanak, végül kiálltak a sorból ők bizony nem esznek itt, erre én elkezdem sorolni mit szeretnék amikor egyszer csak vissza tolakszik a néni és ki kéri amit szeretne mert meg gondolta magát, képzeld egy szót nem szóltam inkább csak elmosolyodtam az egészen (kismamaként nagy pocakkal) ja hogy te utálsz mindent ami gyerekkel kapcsolatos de persze a nénikének szabadott, meg mindenki másnak szabad búnkónak lenni de egy halálra ijedt anyukának nem???!! Szóval te nem ne próbálj magyarázni hogy milyen ri@anc akármi, itthon ülős fotel harcos mert nem vagyok az, de te állitom hogy egy isten csapása vagy a felfogássoddal együtt! Sajnálom a férjedet és a születendő gyermeked akit majd hagysz meghalni csak hogy ne csorbuljon a nagy "ERÉNYED"!!! Na pá..........
2014. márc. 15. 19:08
 83/85 anonim ***** válasza:
Ja és jössz a helyesírással?? Te?? "Fészbukos" Ezek szerint te az állatokat is utálod egyébként nem csak a gyerekeket?
2014. márc. 15. 19:15
 84/85 anonim ***** válasza:
Szegény néni csak meggondolta magát. Lehet begörcsölt a gyomra attól hogy nem evett és sürgősen muszáj volt valamit bekapnia. Ha ezt lehet egy kismamának neki miért nem?
2014. márc. 15. 19:22
 85/85 anonim ***** válasza:
utolsó,ugye ez most nem komoly!!????
2014. márc. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!