Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!
A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Szerintetek?
Aki meg a főnökös dolgot írta: tudod, az ilyeneket általában a férjük tartja el, nekik csak a tolakodás a feladatuk. Szerintem az életbe nem is volt főnökük, aki miatt sietni kellett volna :DD
Kedves kettes, te légyszíves ne vedd magadra, a kislányodat sajnálom, az ősanyát nem neked szántam, hanem a kedves hőzőngő utolsóknak, akik fel vannak háborodva, mert nem hajlandó mindenki a gyerekük lábát csókolgatni egy felnőtt orvosi rendelőben... a mentő egyébként szerintetek mire való, he??
Őszintén nem értem ezt az ősanyázást...
Amúgy meg kérdező,szerintem neked nincs gyereked...de tudod mit?Ha lesz is gyereked kívánom,hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe,hogy félájultan kelljen vele valahova elrohannod...:(
és még valami...tényleg,de komolyan,miért is van most aktualitása ennek a kérdésnek?
amiket reagálsz abból nekem az jön le, hogy azon sértődtél be, hogy valaki ráadásul egy nő eléd mert menni meg egy FÉRFI elé aki ráadásul IDŐS.
tipikus autokrata személyiség lehetsz mert, többször emelted ki, hogy egy nő egy gyerekkel (a gyerek ráadásul még kevesebbet számít, az autokraták szemében) és hogy idős és férfi.
szerintem nagyon embertelen és egészségtelen szemlélet az, hogy ha valakiből ekkora dühöt vált ki egy ilyen helyzet és nem jön át neki az, hogy milyen nehéz lehetett lelkileg az anyának ezek alapvető biológiai ösztönök, az is, hogy ha valaki rosszul van akkor azt segítsük főleg, ha gyerek.
annyira szomorú, hogy ennyire nincs empátiád sem
nekem volt olyan, hogy telefonon felhívtam a dokit és mondta ha ott vagyok egyből menjek be hozzá, ne várjak kint.
persze amikor kijöttem kaptam mindenfélét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!