Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:
Te ordítod le, kedves Farkas Piroska? :D Basszus, nem tudom, te mit képzelsz magadról, remélem volt már ember, aki egypárszor szájon vágott e miatt!! Még te pofáznál be az ott várakozoknak? Pfff, egyébként iagazd van, én külföldre fogok menni, ott bezzeg nem tehetnek meg ilyet, mint ti kedves magyar ősanyák... előttetek mindenkinek lábra kell borulni, ti parasztozhattok mindenkivel, legyen az idős, fiatal, orvos, csöves meg anyám kínja... na húztam innen és ha ennyivel sikerült felrántani, akkor húzzál a jó kis magyar mentalitásoddal, aztán pofátlankodj be mindenki elé, mert ugye biztos te vagy a világ közepe. Hát szívből kívánom, hogy mindig csak amolyan birka típusú emberekkel találkozz, akik ezt hajlandóak eltűrni!! Hajrá, de az a vki nem én leszek! Ámen!
2014. márc. 15. 10:40
 32/85 A kérdező kommentje:

Aki meg a főnökös dolgot írta: tudod, az ilyeneket általában a férjük tartja el, nekik csak a tolakodás a feladatuk. Szerintem az életbe nem is volt főnökük, aki miatt sietni kellett volna :DD

Kedves kettes, te légyszíves ne vedd magadra, a kislányodat sajnálom, az ősanyát nem neked szántam, hanem a kedves hőzőngő utolsóknak, akik fel vannak háborodva, mert nem hajlandó mindenki a gyerekük lábát csókolgatni egy felnőtt orvosi rendelőben... a mentő egyébként szerintetek mire való, he??

2014. márc. 15. 11:00
 33/85 anonim ***** válasza:
szerintem nem várta el az anyuka, hogy elkezd a gyereke lábát csókolgatni, nagyon embertelen ahogy gondolkozol és önző
2014. márc. 15. 12:30
 34/85 anonim ***** válasza:
Még az is előfordulhat hogy az orvos a család barátja és előtte már beszéltek telefonon hogy soron kívül azonnal vigye be a gyereket hozzá. Soha nem tudhatod hogy mi van a háttérben... Remélem soha nem kerülsz ilyen helyzetbe kedves kérdező!
2014. márc. 15. 13:33
 35/85 anonim ***** válasza:
60%
Félájult gyereket előre engedünk a rendelőben. Pont. Tök mindegy, hogy hirtelenjében megfelelő orvoshoz szaladt-e anyuka, vagy sem , hülyén viselkedik-e anyuka, vagy sem. És ha ott kap egy lázgörcsöt és meghal, vagy valami maradandó baja lesz. Mondjuk azt, hogy anyuka hülye = gyerek megérdemli? EGYÉB: az én felnőtt háziorvosomnál ki volt írva, hogy mindig előreengedi a magas lázas, hányós, nagyon rosszul lévő betegeket. És így is tett. Ez így helyes, az orvosnak is priorizálnia kell, és ha ott vagyok 40 fokos lázzal szemben egy nénivel, aki jött megméretni a vérnyomását, akkor én megyek be előbb. (persze nem én tolakodok, hanem az asszisztens hív be, de ez más kérdés..)
2014. márc. 15. 13:48
 36/85 anonim ***** válasza:
11%
Miert mit kellett volna tennie. Várja ki a sorat a rosszull levo gyerekkel a kezèben. S ha valami komoly a baj akkor kinek a fellelossege? Mi bajod lett hogy kicsivel tovabb vártál? Nyilván nem illik elore turakodni de ha az èn gyerekem lenne rosszul pont magasrol tennek ra mit illik es mit nem. Egyèbkènt meg beszèlhetnènk a mindenhol turakdo oregasszonykrol is. Mikor beállnak elèd a sorba mert nekik szabad.
2014. márc. 15. 14:13
 37/85 anonim ***** válasza:

Őszintén nem értem ezt az ősanyázást...

Amúgy meg kérdező,szerintem neked nincs gyereked...de tudod mit?Ha lesz is gyereked kívánom,hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe,hogy félájultan kelljen vele valahova elrohannod...:(

és még valami...tényleg,de komolyan,miért is van most aktualitása ennek a kérdésnek?

2014. márc. 15. 14:26
 38/85 anonim ***** válasza:
80%

amiket reagálsz abból nekem az jön le, hogy azon sértődtél be, hogy valaki ráadásul egy nő eléd mert menni meg egy FÉRFI elé aki ráadásul IDŐS.

tipikus autokrata személyiség lehetsz mert, többször emelted ki, hogy egy nő egy gyerekkel (a gyerek ráadásul még kevesebbet számít, az autokraták szemében) és hogy idős és férfi.

szerintem nagyon embertelen és egészségtelen szemlélet az, hogy ha valakiből ekkora dühöt vált ki egy ilyen helyzet és nem jön át neki az, hogy milyen nehéz lehetett lelkileg az anyának ezek alapvető biológiai ösztönök, az is, hogy ha valaki rosszul van akkor azt segítsük főleg, ha gyerek.

annyira szomorú, hogy ennyire nincs empátiád sem

2014. márc. 15. 14:32
 39/85 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan, hogy telefonon felhívtam a dokit és mondta ha ott vagyok egyből menjek be hozzá, ne várjak kint.

persze amikor kijöttem kaptam mindenfélét

2014. márc. 15. 14:35
 40/85 anonim ***** válasza:
59%
Még mindig nem értem, és ezt eddig senki nem magyarázta meg. Már napok óta beteg volt a gyerek miért várta meg a kedves anyuka amíg rohanni kellett vele?
2014. márc. 15. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!