Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Mivel nem akarok offolni,ezért nem tudom..nem irok privátot... Milyen esetben jön ki a mentő?Hát a párom/férjemhez nem jött ki a mentő.Fél órán mult az élete mikor már kijött végre..Ha tudtam volna én magam is karban vittem volna be az orvoshoz..
2014. márc. 15. 14:37
42/85 anonim válasza:
38-as, nekem ez így nem jött le, de tényleg, igazad lehet :-)
2014. márc. 15. 14:42
43/85 anonim válasza:
40-es, szerintem mindegy is, miért akkor, és miért oda vitte. Lehet, hogy anyuka nem járt el helyesen, de ez a gyerek szempontjából mindegy. Ha anyuka nem túloz, a gyermek nagyon rosszul volt, és akkor igenis, hogy menjen be hamarabb, mint az, aki jobban van, ha jó helyen jár, ha nem. Sajnos Magyarországon egyre kevesebb gyerek születik (ha jól tudom, a nők 52 %-a már nem szül), és így egyre kevesebben értik, hogy milyen gyereket nevelni, mi, miért történik. Az eredeti posztban többen írtak olyat, hogy utáljuk a kisgyerekeseket, és sajnos ez csak fokozódni fog.
2014. márc. 15. 14:49
44/85 anonim válasza:
írta az anya, hogy kapott gyógyszereket, de nem lett jobban
onkológián is olyan idős betegek akik a saját lábukon tudtak menni, fújtak a mentővel hozott fiatalabbakra, a kis gyerekekre is, ha eléjük mentek, de sokszor még akkor is, ha csak leültek melléjük és később mentek be, sokan megszokták, hogy ők mennek mások elé és ezt sok helyen el is tudják érni mert sokan hajlamosak arra, hogy inkább ráhagyják az ilyenekre, hogy hamarabb megszabaduljanak tőlük és a durakodók meg azt hiszik, mennyire tisztelik őket emiatt tud érvényesülni, miközben síkhülyének tartják
2014. márc. 15. 14:50
45/85 anonim válasza:
a mentőket meg nem feltétlen kell leterhelni ilyesmivel, ha a közelben van orvosi ellátás
2014. márc. 15. 14:52
46/85 anonim válasza:
Ha normálisan elolvastad volna! Azért mert több gyogyszert probaltak ami nem segitett a helyzeten, hivta a gyerek orvost aki nem tudott ki menni és kétségbeesésében berohant a felnőtt orvoshoz vele ami közelebb is volt mint az ügyelet,akarmi! Nem is fogom többé meg nézni ezt a kérdést mert csak ideges leszek! Jol tette az anyuka isten áldja szokását,én a kérdezőt biztos felképelném, ráadásul ott sem volt neki ebből semmi féle sérelme nem történt akkor???????
2014. márc. 15. 14:54
47/85 anonim válasza:
Hát én pedig még mindig azt mondom hogy látom rosszabbodik a gyerekem állapota nem várom meg míg félájult lesz, megyek vele a KÓRHÁZBA. Nem rendelőbe.
2014. márc. 15. 15:03
48/85 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Nem tudom, ki írta, de még sohasem hallottam ilyenről: kifejtené, aki írta, hogy mi az az autokrata személyiség? Hátha legalább valamiért hasznos lesz ez a kérdés.
2014. márc. 15. 15:29
49/85 anonim válasza:
nem mindenhol van kórház ha meg van lehet sokkal messzebb van
2014. márc. 15. 15:41
50/85 A kérdező kommentje:
Ezt hiszem, a fotel harcos vmi fészbúkos állatvédő neve, remélem nem te vagy az, mert akkor szegény állatok... meg szegény gyerekek. Csak mert azokon az oldalakon is ilyen profi helyesítással, csak 44%ban hasznos válaszokat ad x)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!