Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:

megint 2-es,én sem hívtam mentőt fiamhoz,pusztán azért mert lövésem sem volt róla,hogy lázgörcse volt....kocsival hamar ott voltunk,de ha lett volna valaki előttünk tuti én is előre kérem magam!

És oké,persze,kérdezze meg,ne rúgja be az ajtót,de szerintem azért ez elég erősen fel van fújva...

2014. márc. 14. 21:30
 12/85 anonim ***** válasza:
51%
Kilökte az idős bácsit...szerintem ez már túlmegy a bunkóság határán. Bár a doki is megérne egy misét. És mi van ha olyan erővel csapja a bácsi lábára az ajtót hogy eltörik?
2014. márc. 14. 21:52
 13/85 anonim ***** válasza:
64%

Eü-ben dolgozok, szóval látom, hogy az idősek egy része igenis hobbiból jár orvoshoz, és eszük ágában sincs meggyógyulni vagy jobban lenni, mert ez remek időtöltés.

Végigolvastam a kommenteket, és annak tükrében, hogy az orvosra várakozó roppant empatikus társaság még az ajtót sem segített kinyitni ennek az anyukának, hanem szenvtelenül végignézték ahogy kínlódik egy ájult gyerekkel a kezében, én sem kérdeztem volna meg őket, hogy ugyan előreengednének-e... Valószínűleg nem engedték volna előre...

Az orvos pedig hagy döntse már el, hogy melyik beteget látja el előbb. Elég rosszul lehetett szegény gyerek, ha nem küldte el őket. A beteg bácsit pedig ne sajnáljuk már annyira, aki erővel nyomta be az ajtót, hogy szerencsétlen gyereket be ne vigye az anyja őelőtte, mert még véletlenül 2 perccel később kapja meg a receptjét a prosztatagyógyszerre. Bocsi, én is bunkó vagyok...

2014. márc. 14. 22:05
 14/85 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem, hogy 2014-ben miért kell egy 2011-es kérdésen felháborodni :)
2014. márc. 14. 22:11
 15/85 A kérdező kommentje:
Na, azért álljon meg a menet!!! Külföldet nem szórakozásból írtam ám! Apósom külföldöm él, elég idős bácsi már és a következő élte meg: kórházban, profi tolakodó eléslisszol és a "figyelmes" orvos meg rácsukta a kezére az ajtót, pedig ő lett volna a soros. Beperelte a kórházat, betegjogi képviselővel, mert eltörött két ujja. Kórház hason csúszva, szép kis summa kártérítéssel kért bocsánatot, azt orvost meg majdnem kirúgták ... ennyit az idős emberek tiszteletéről itthon.
2014. márc. 14. 22:12
 16/85 A kérdező kommentje:
Mondjuk ott rendesen meg vannak fizetve, nem is mernek ilyeneket megcsinálni, mert maximálisan a betegek pártján van az eü., persze ott az anyukák sem a felnőtt orvoshoz rohangálnak, hanem kihívják a mentőt vagy mennek az ügyetletre, ahol szó nélkül ellátják őket, nem az alattuk rendelő fogorvoshoz rohangál...
2014. márc. 14. 22:16
 17/85 anonim ***** válasza:
42%
Nem, nekem egyáltalán nem lenne sok, ugyanis nem biztos, hogy gyorsabban eljutott volna az ügyeletre a kisgyerekkel, mint a rendelőbe, és egy rosszul lett gyerekkel nem gondolkozunk, hanem cselekszünk. Aki ez ellen itt lázad, meg a pofátlanságot emlegeti, annak komoly morális fogyatékosságai vannak.
2014. márc. 14. 22:17
 18/85 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 14-es, milyen szemfüles vagy, nekem fel sem tűnt, még írtam is hozzá :). Bár amint láttam nem voltam egyedül. Ezen már tényleg fölösleges rugózni, bár témának megteszi, amin lehet marakodni :).
2014. márc. 14. 22:20
 19/85 A kérdező kommentje:
Morális fogyatékosság? És ha úgy sikerül a bácsi lábára rávágni az ajtót, hogy tényleg eltörik? Komolyan egyesek ennyire elvetemültek egyesek??? Agyon ne üsse, basszus? A nagyszájú ősanyák megint megérkeztek, akik ha gyerekkel beállítanak valahová, mindenkinek haptákba kell állni? Komolyan szerencséje volt, hogy nem velem eresztette meg ezt... és nő vagyok, nem férfi, még mielőtt valaki az erőfölénnyel jönne.
2014. márc. 14. 22:22
 20/85 anonim ***** válasza:
81%
Na kezdődik az ősanyázás...Kérdező: negatív választ nem tudsz elfogadni? Mi is a nagyobb probléma? Egy félájult kisgyerek, vagy egy saját lábán közlekedő bácsi, akinek a sértettségen kívül semmi baja nem esett? Gondolkozz már...Másrészt... Mi közöd a dologhoz? Fáj, hogy így történt? Veled történt? Nyugi, ettől nem lett olcsóbb a kenyér, hogy itt forrongsz...
2014. márc. 14. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!