Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
11%

az orvosi rendelőkbe szinte mindenhol ki van írva,hogy várandósok előre mehetnek.Pont azért mert mondjuk csak beutaló kell,akkor miért várjon a betegekkel teli rendelőben.

Nem törvényi jog,de ha már egyszer ki van írva,akkor nyilván joga van hozzá!

Amúgy őszintén nem is értem ez miért kérdés...komolyan, csak itt ebben az országban ilyen bunkók az emberek??Külföldön szerintem ez nem lenne ekkora téma...

2014. márc. 15. 16:48
 72/85 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy meg tényleg annyira felesleges ez a vita!Mert azt ugye soha nem fogjuk megtudni mennyire volt jogos,nem jogos az anyuka viselkedése de azt se,hogy utólag a bácsi hogy gondolkodik a történtekről.Lehet már ő is úgy gondolja,hogy túlreagálta a dolgot...

Amúgy meg szerintem vannak szituk az életben,mikor igenis elnézőnek kell lenni,akármennyire bunkó a másik...ez a helyzet sztem pont ilyen volt.Mármint nem számít,hogy anyuka mennyire volt pofátlan, mert nem bűnt követett el,"csak" előrefurakodott.

Engem inkább az zavar,hogy mennyire nem empatikusak az emberek,ha gyerekről van szó...

2014. márc. 15. 16:53
 73/85 anonim ***** válasza:
19%
Ha gyerekkel előre engednek a háziorvosi rendelőben ahogy írták, legközelebb viszem unokahúgomat hogy hamarabb végezzek. És be ne merjen senki szólni nekem hogy tolakszom hisz gyerekkel vagyok, nekem ehhez jogom van.
2014. márc. 15. 17:04
 74/85 anonim ***** válasza:

én TERHESSÉGRE gondoltam,hogy akkor szokták előre venni az embert!De általánosságban írtam a dolgokról,az "ősanyázással" kapcsolatban,nem gondoltam volna,hogy ennyire értelmetlenül írok...vagy az olvasókkal van baj,nem tudom...

Arra gondoltam,hogy majd ha a kérdező is átesik ezeken utána legyen felháborodva!

2014. márc. 15. 17:16
 75/85 anonim ***** válasza:
36%
Csak ámulok- bámulok, alig akarom elhinni, hogy egy félájult gyerek soron kívüli ellátása akárhol, akármikor ilyen vitát vált ki, megkerdojelezheto és nem természetes. Magyarország 2014....
2014. márc. 15. 17:44
 76/85 anonim ***** válasza:
72%

Egyrészt:

Kérdező, ez itt a Gyermekvállalás, nevelés kategória. Itt többségében édesanyák, kismamák vannak. Komolyan gondoltad, hogy majd felteszed ezt a kérdést, és csak egyetértést fogsz tapasztalni?!

Másrészt:

Elmondom én, ha már valaki kérdezte, hogy mi is az AKTUALITÁSA a kérdésnek: Nem volt jobb ötlete a kedves Kérdezőnek, "ősanyázni" akart egy kicsit mert már túl rég látott vérlázító kérdést itt, és gondolta, ha már oda nem tud böszmeségeket írni, akkor lép egy nagyot, kérdez Ő maga egy ordenáré baromságot, ami nem hogy nem aktuális, de még csak nem is fontos, se régen, se most, mert ugye mindenki előre akar menni a sorban, persze kivéve őt, hiszen ő szent, és akkor sem rohanna a legközelebbi orvoshoz a majdani gyermekével, ha annak leesett volna a karja. Erről van itt szó, mocskolódni akart kicsit a drága, mi meg adtunk neki tollat, és papírt ehhez.

2014. márc. 15. 17:59
 77/85 anonim ***** válasza:
a kérdező hol utal arra, hogy még nemzőképes korban van?
2014. márc. 15. 18:30
 78/85 anonim ***** válasza:
Ott hogy leírta hogy 28 éves...
2014. márc. 15. 18:37
 79/85 anonim ***** válasza:
korábban írta hogy 28 éves
2014. márc. 15. 18:39
 80/85 anonim ***** válasza:

ja oké, köszi, nem láttam.

csak mert a stílusa és a problémája alapján tényleg azt hittem, hogy ilyen idős kiégett megkeseredett valaki és egyre csak látom, hogy írják neki, hogy "ha majd lesz gyereke..."

2014. márc. 15. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!