Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem az anyuka úgy gondolta,hogy neki ehhez joga van,mert beteg a gyerek,nem szeretem az ilyen pofátlan embereket akik azt hiszik,mert gyerekük van mindent lehet,meg a gyereknek is mindent lehet.Felnőtt emberekre specializálódott orvos amúgy sem tud ugyanúgy ellátni egy gyereket,mint egy gyerek orvos.Az ilyet én kiküldtem volna,hogy menjen szépen az ügyeletre vagy egy gyerekorvoshoz.
2014. márc. 15. 16:24
 62/85 anonim ***** válasza:
0%

a nők sokszor durvábban szokták sértegetni a nőket, nem tudom miért.

hány éves vagy? én azt hittem amiket olvastam tőled az alapján, hogy ilyen 60feletti megkeseredett ingerszegénységben felnőtt személy lehetsz, mindenféle rosszindulat nélkül vagy ilyen fogatlan Mónika show-s

2014. márc. 15. 16:29
 63/85 anonim ***** válasza:
58%

ha az orvos elküld egy ilyen állapotú beteget, akkor etikai vétséget követett volna el

sok helyen meg csak egy felnőtt orvos van és ő látja el a körzet összes betegét kortól függetlenül, gyerekorvosi szakvizsga nélkül

2014. márc. 15. 16:30
 64/85 anonim ***** válasza:
30%
61-es. Meg tudnád mutatni nekem hova van leírva hogy a terhes, vagy kisgyerekkel lévő nő előre mehet az orvosnál nem kell kivárnia a sorát? Tényleg érdekel a törvényi háttér, ha már jogként emlegeted.
2014. márc. 15. 16:37
 65/85 anonim ***** válasza:
te elolvastad az eredeti kérdést? felnőtt háziorvoshoz vitte,és nem az orvosra gondoltam,hogy elküldte volna hanem az emberek akik ott voltak
2014. márc. 15. 16:38
 66/85 anonim ***** válasza:
0%

ha bent van az orvosnál már a beteg akkor etikai vétséget követ el, ha nem látja el és csak elküldi

amikor ilyen állapotban van akit hozzá visznek

ha az orvos szerint se lett volna jogos, az anya cselekedete, elküldte volna és kész

2014. márc. 15. 16:40
 67/85 anonim ***** válasza:
szerinte se volt jogos ez tuti de mit csináljon ha lerak egy nő elé egy beteg gyereket??
2014. márc. 15. 16:43
 68/85 anonim ***** válasza:
terhesekről nem volt szó, de pl. háziorvosi váróban indokolt őket előre engedni, ha nincs külön váró, mert elkaphatnak olyan fertőzéseket cseppfertőséssel amitől a gyereknek komoly baja lehet majd
2014. márc. 15. 16:44
 69/85 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy nem volt jogos? ez csak a saját fantáziád
2014. márc. 15. 16:45
 70/85 anonim ***** válasza:
44%
Jogos? felnőtt orvoshoz vinni gyereket? ebben nincs semmi jogos,mellesleg nem kis felelőtlenség,félig ájult gyereket nem a kórházba vinni
2014. márc. 15. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!