Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!
A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Szerintetek?
a nők sokszor durvábban szokták sértegetni a nőket, nem tudom miért.
hány éves vagy? én azt hittem amiket olvastam tőled az alapján, hogy ilyen 60feletti megkeseredett ingerszegénységben felnőtt személy lehetsz, mindenféle rosszindulat nélkül vagy ilyen fogatlan Mónika show-s
ha az orvos elküld egy ilyen állapotú beteget, akkor etikai vétséget követett volna el
sok helyen meg csak egy felnőtt orvos van és ő látja el a körzet összes betegét kortól függetlenül, gyerekorvosi szakvizsga nélkül
ha bent van az orvosnál már a beteg akkor etikai vétséget követ el, ha nem látja el és csak elküldi
amikor ilyen állapotban van akit hozzá visznek
ha az orvos szerint se lett volna jogos, az anya cselekedete, elküldte volna és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!