Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!
A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Szerintetek?
2-es vagyok és büszkén viselem az "ősanya" címet, ha erről van szó,nem érdekel!
És azért örülök,hogy nem vagyok egedül a véleményemmel,hogy a nyugdíjasnak nem lesz baja,ha még 10 percet köhécsel a váróban,a kislánynak viszont valóban sürgős ellátás kellett!
Amúgy kérdező,most komolyan,most akadtál erre a kérdésre, vagy 2011 óta ez a fő problémád??mert akkor viszont nagyon irigyellek :D
durva, mi szokott lenni az orvosi várókban.
olyan vehemenciával védik az életüket egyesek, hogy figyelmen kívül hagyják a külvilágot.
én rákos voltam, rengeteget kellett várnom, életveszélyes, sőt kritikus állapotban is voltam, tudom mit jelent a sürgős eset és a megriadt anya.
nagyon szomorú dolog számomra, hogy valakiből egy aggódó anyában , aki a gyerekét félti, ilyen önző hozzáállást hozzon ki. számomra ijesztően idegen szemlélet ez.
torz ez a világ :(
Kérdező, szerintem te vagy a sok(k)! :D
Egy 2011es kérdésen pörögni?! Látszik, hogy nincs gyereked, nagyon ráérsz! Engem nem húzott fel a kérdés, inkább csak megdöbbentem, hogy milyen emberek vannak. Totál egyetértek az anyukával, hasonló helyzetben én is ezt tettem volna. A legtöbb rendelőben egyébként ki is van írva, hogy nem érkezési sorrendben történik a behívás, hanem a sürgős esetek előnyt élveznek, illetve az orvos hatásköre ezek eldöntése. Eddig nem értettem, hogy minek ezt kiírni, mikor a normál iqval ellátott embereknek ez termesztés, de látom már, hogy az ilyen fajták miatt van, mint te.
Javaslom költözz külföldre, ott szerinted úgyis olyan jó minden, itt meg nem hinném, hogy ilyen mentalitással túl sok embernek fogsz hiányozni! :D
Várom a leminősítő kezeket, szép estét! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!