Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
Van olyan település ahol 1 felnött és 1 gyerek orvos látja el a betegeket. Ha rosszul van a gyerekem én megkérdezném h mehetek-e és injekciora jöttünk.
2014. márc. 14. 22:32
 22/85 anonim ***** válasza:
Ja,Budapesti vagyok.Gyerek orvos hiába van 5percre tölünk mi nem oda járunk(szembe vele a felnött doki).Mi jo fél órányira járunk,pedig 1 kerület. Ügyelet pedig ott van fél órára.Kocsink nincs is,2 gyerekkel átutazni meg a fél kerületet egyedül nem könnyű. ha gond van én sosben vinném dokihoz nem foglalkoznék vele h felnött vagy gyerekorvos...
2014. márc. 14. 22:40
 23/85 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező amúgy neked mi bajod? A fiktív idős bácsi ujjai nem törtek el, és nem külföldön történt az eset. Továbbra is az a véleményem, hogy az orvos jelen esetben felállított egy sürgősségi sorrendet. Persze előtted nem ment volna be az ősanya, mert te fizikailag olyan állapotban vagy, hogy egy aggódó anyát az ájult gyerekével simán félreállítasz, hogy időben bejuss az orvoshoz a pszichés gyógyszereidért.:D
2014. márc. 14. 22:41
 24/85 anonim ***** válasza:
38%
Fujjj kérdező ki vagy te????? És a többi hozzászoló aki az anyuka ellen van??? Én rátok mondok imát ma este!!!!!! Szegény kislány halt volna meg csak hogy elkerülje az anyuka a bunkoságot??? Nagyon is jol tette én ha ott vagyok és látom a szitut biztos hogy leorditom a suttogó várakozokat!!!! Nálunk például az SZTK-ban soron kívül fogadják a kismamákat vérvételre nem szoktam élni vele kivárom a sorom és nem egyszer jön egy tolakodó mert épp mit tudom én mi baj van akármi nem fogok itt vergödni hogy jaj elém vágtak pedig ott szédelegtem reggel 7kor az éhségtől van ilyen és undorito ahogy az emberek viselkednek egymással!!!! Kérdező szerintem nyúlj magadhoz!!!!!!! Elérted amit akartál hogy jól fel húzz embereket mint pl engem!!!
2014. márc. 14. 22:53
 25/85 anonim ***** válasza:
55%

2-es vagyok és büszkén viselem az "ősanya" címet, ha erről van szó,nem érdekel!

És azért örülök,hogy nem vagyok egedül a véleményemmel,hogy a nyugdíjasnak nem lesz baja,ha még 10 percet köhécsel a váróban,a kislánynak viszont valóban sürgős ellátás kellett!

Amúgy kérdező,most komolyan,most akadtál erre a kérdésre, vagy 2011 óta ez a fő problémád??mert akkor viszont nagyon irigyellek :D

2014. márc. 14. 23:17
 26/85 anonim ***** válasza:
83%

durva, mi szokott lenni az orvosi várókban.

olyan vehemenciával védik az életüket egyesek, hogy figyelmen kívül hagyják a külvilágot.

én rákos voltam, rengeteget kellett várnom, életveszélyes, sőt kritikus állapotban is voltam, tudom mit jelent a sürgős eset és a megriadt anya.

nagyon szomorú dolog számomra, hogy valakiből egy aggódó anyában , aki a gyerekét félti, ilyen önző hozzáállást hozzon ki. számomra ijesztően idegen szemlélet ez.

torz ez a világ :(

2014. márc. 14. 23:53
 27/85 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, szerintem te vagy a sok(k)! :D

Egy 2011es kérdésen pörögni?! Látszik, hogy nincs gyereked, nagyon ráérsz! Engem nem húzott fel a kérdés, inkább csak megdöbbentem, hogy milyen emberek vannak. Totál egyetértek az anyukával, hasonló helyzetben én is ezt tettem volna. A legtöbb rendelőben egyébként ki is van írva, hogy nem érkezési sorrendben történik a behívás, hanem a sürgős esetek előnyt élveznek, illetve az orvos hatásköre ezek eldöntése. Eddig nem értettem, hogy minek ezt kiírni, mikor a normál iqval ellátott embereknek ez termesztés, de látom már, hogy az ilyen fajták miatt van, mint te.

Javaslom költözz külföldre, ott szerinted úgyis olyan jó minden, itt meg nem hinném, hogy ilyen mentalitással túl sok embernek fogsz hiányozni! :D

Várom a leminősítő kezeket, szép estét! :D

2014. márc. 15. 01:43
 28/85 anonim ***** válasza:
53%
Saját lábán járt a bácsi az igaz..de lehet csak azért mert neki nem volt aki a karjaiban cipelje. Az ilyen empatikus embereknek meg kívánom hogy vágjanak eléjük mindenhol, késsenek el a munkából, és hallgassák a főnök megrovását, esetleg emiatt veszítsék el a munkahelyüket. Ki tudja, lehet olyan is várt ott akinek fontos lett volna időben bejutni. Azt elvárják hogy a többi ember legyen megértő, és az anyuka empátiája hol marad a többiek felé? Vagy neki nem kell csak mert gyereke van?
2014. márc. 15. 08:20
 29/85 anonim ***** válasza:
37%
Egy gyeremek elsőbbséget élvez főleg ha ilyen beteg szegenykem!
2014. márc. 15. 09:50
 30/85 anonim ***** válasza:
50%
Csak egy valamit nem értek. Azt írta hogy nem akkor lett rosszul, hanem már napok óta ilyen volt. Miért várta meg amíg ennyire rossz állapotban lesz? Ha hamarabb bevitte volna nem kellett volna kapkodnia, és tahó módon viselkednie.
2014. márc. 15. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!