Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak szerintem volt/lenne...

Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!

Figyelt kérdés

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!

Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.

Szerintetek?

2014. márc. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
67%

most már mindent értek, annyira primitiv a válaszod kérdező

megszünt a Mónika show, nem tudsz hol érvényesülni?

2014. márc. 15. 15:43
 52/85 A kérdező kommentje:
Most miért?? Nem ő kezdte a be kell verni a képem szöveggel? Most erre mit lehet mondani, intelligenset? Ja, igen, a kedves ősanyának mindent szabad: verekedni, öreg bácsikat felrúgni, orvosra asztalt dönteni... mert a gyerek beteg és ott megállt a Föld. Ja, és még ők a rosszak, ha szólni mernek? És valaki írta, hogy torzult világ. Az, de még mennyire!!
2014. márc. 15. 15:50
 53/85 anonim ***** válasza:
51%

2-es vagyok,egyik korábbi válaszolónak üzenem:az ilyen helyzeteknek nem feltétlen van előjele,lehet hirtelen lett rosszul.Én fiam is hirtelen kapott lázgörcsöt,beteg volt már előtte,de sima vírusos betegség,nem gondoltam volna,hogy kórházban kötünk ki!Hétvége volt,szüleimnél voltunk,ezért mentünk kórházba.Ha itthon vagyok,tuti én is az első orvoshoz rohanok,ami itt van 5 percre.

Kérdező,még mindig nem válaszoltál,hogy miért izgat még mindig ennyire egy 2011-es kérdés???És amúgy nő vagy vagy férfi?mennyi idős?komolyan,őszintén érdekel!

2014. márc. 15. 15:51
 54/85 anonim ***** válasza:
100%
mindenre lehet nem közönségesen reagálni, akkor is ha nem értesz egyet
2014. márc. 15. 15:51
 55/85 anonim ***** válasza:
37%

Huh kérdező,jobb is ha elhúzol innen külföldre...de ne lepődj meg,ha ezzel a mentalitással egyszer majd TÉGED perelnek be!!!Mert nem kell ősanyának lenni ahhoz, hogy egy szülő az ájult gyerekéért megtegyen mindent...ez helytől,nemzetiségtől független,szóval csak megsúgom,akárhova mész,fogsz találkozni "ősanyákkal"!!

2-es

2014. márc. 15. 15:56
 56/85 A kérdező kommentje:
Kedves 2es! Először is sajnálom a kisfiad, neked írtam, hogy neked szántam az ősanyás szöveget, hanem az olyanoknak, mint a 44%os és társai. Nő vagyok, de amúgy írtam hogy apósom van, ebből kiderülhetett :DD 28 éves vagyok és nincs gyerekem, ez való igaz, de nem írtam, hogy nem is szeretnék. Azért izgat annyira, mert olvastam itt és eléggé feldühített, már a hangnem is, ahogy az anyuka leírta, hogy hová fajul ez a világ. Egyébként a hozzászólásokból (az ottani kérdésnél) kiderül, nem csak én tartom pofátlanságnak. De hogy még csak egy elnézést sem bök ám oda, hanem vérszomjas anyukatigrisként beszáguld és "követelően" leteszi a gyereket az asztalra, a bácsikával meg rugdossa az ajtót. Ne nekem ez sok lett volna, ha várakozó beteg, ha orvos, ha asszisztens vagy akármi lettem volna a szituban, ennyi a lényeg.
2014. márc. 15. 16:00
 57/85 anonim ***** válasza:
100%
egy férfinak nem lehet apósa? csak kérdezem...
2014. márc. 15. 16:03
 58/85 A kérdező kommentje:
És megmagyaráznád, hogy miért perelnének be ENGEM? Mert le merek váltani egy orvost, mert én ezt tettem volna ezek után, mivel szabad orvosválasztás van, erre senki nem mondhat semmit. Az anyukának nem estem volna neki, csak beszóltam volna neki és kiviharoztam volna a rendelőből. Erre meg aztán a magyar rendőrség kiváncsi vagyok, mit lépett volna, ha a gyilkosok is szabadon rohangálnak :D
2014. márc. 15. 16:03
 59/85 A kérdező kommentje:
De igazad van, lehet, de : "Komolyan szerencséje volt, hogy nem velem eresztette meg ezt... és nő vagyok, nem férfi, még mielőtt valaki az erőfölénnyel jönne." Írtam, hogy nő vagyok, még mielőtt vki azzal jött volna, hogy férfiként neki merek esni szegény anyukának...
2014. márc. 15. 16:05
 60/85 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de nem tudtam nem magamra venni az ősanyázást...soha nem használom alibiként a gyerekeimet,nem kérek extra figyelmet,segítséget,mindenhol kivárom a sorom. Attól még,hogy 2 kicsi gyerekem van,nem hőbörgök,pedig nap mint nap megtehetném!Amikor 5 percig állok a zebránál,mert elsuhannak az autók az orrunk előtt,amikor a biciklis azt hiszi rá nem vonatkozik a piros lámpa a biciklisávban és majdnem elgázol minket és amikor nekem kell odamenni felsegíteni egy biciklistől eldőlt nénit úgy hogy közben a fiaim ottmaradnak a járdán,csak mert a kocsmából a férfiak,akik ott vannak a történésektől 2 méterre,lusták felállni...Szóval úgy gondolom nagyon nem ismered még az érem mindkét oldalát,szóval most totál értelmetlenül vagy felháborodva!!!

Majd ha várandós leszel és előtted ülnek le a buszon,ha tényleg csak egy receptért,beutalóért mész a dokinál a sor elejére a betegekkel teli váróban,majd ha a kisgyereked ordít a postán,nyáron a 40 fok melegben és még rád is szólnak,hogy miért nem tudod elhallgattatni,és majd amikor a beteg gyereked,az életed beteg,akkor rájössz miről beszéltünk mi,ősanyák!!

Mert tudod,ha én nagy pocakkal helyet kérek, ha élek az orvosnál a jogaimmal,hogy előre mehetek,ha megkérem szépen az előttem állót,had menjek előre(teszem hozzá ilyet soha nem csináltam,de megértem aki előre kéri magát),és ha a beteg gyerekemmel rohanok az orvoshoz akkor mindig megkapom,hogy "mert a gátlástalan ősanya,azt hiszi neki mindent lehet"...

Szóval ha egy 2011-es téma még ma is ennyire felbőszít,akkor kérlek gyere vissza pár év múlva megint,amikor már legalább 1-2 éves a saját gyereked és beszéljük újra a témát,mert akkor lesz értelme!

2-es

2014. márc. 15. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!