Ez csak szerintem volt/lenne sok? Anyuka beállított gyerekkel a felnőtt orvoshoz!
A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Röviden: anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekével szépen megjelenik a felnőtt rendelőbe és tojva az ott várakozók fejére, ráaádásul még őket tartva bunkónak, hogy felhördütek a tolakodádán, szépen beviszi a rosszul lett gyereket, ahelyett, hogy szépen az ügyelere ment volna!
Nektek mi a véleményetek? Nálam ez a kérdés kiverte a biztosítékot, hogy egyesek meddig el nem mernek menni. Még az a szerencséje, hogy egy idős bácsi volt előtte. Ha én lettem volna (ezt írtam is válaszban), előttem biztosan nem ment volna be, azt garantálom!! A pofátlanságnak is van azért határa, ráadásul meg sem kérdezett senkit sem, csak bepofátlankodott oda. Oké, hogy beteg a gyerek, de attól még nem fog körülöttem forogni a világ.
Szerintetek?
most már mindent értek, annyira primitiv a válaszod kérdező
megszünt a Mónika show, nem tudsz hol érvényesülni?
2-es vagyok,egyik korábbi válaszolónak üzenem:az ilyen helyzeteknek nem feltétlen van előjele,lehet hirtelen lett rosszul.Én fiam is hirtelen kapott lázgörcsöt,beteg volt már előtte,de sima vírusos betegség,nem gondoltam volna,hogy kórházban kötünk ki!Hétvége volt,szüleimnél voltunk,ezért mentünk kórházba.Ha itthon vagyok,tuti én is az első orvoshoz rohanok,ami itt van 5 percre.
Kérdező,még mindig nem válaszoltál,hogy miért izgat még mindig ennyire egy 2011-es kérdés???És amúgy nő vagy vagy férfi?mennyi idős?komolyan,őszintén érdekel!
Huh kérdező,jobb is ha elhúzol innen külföldre...de ne lepődj meg,ha ezzel a mentalitással egyszer majd TÉGED perelnek be!!!Mert nem kell ősanyának lenni ahhoz, hogy egy szülő az ájult gyerekéért megtegyen mindent...ez helytől,nemzetiségtől független,szóval csak megsúgom,akárhova mész,fogsz találkozni "ősanyákkal"!!
2-es
Ne haragudj,de nem tudtam nem magamra venni az ősanyázást...soha nem használom alibiként a gyerekeimet,nem kérek extra figyelmet,segítséget,mindenhol kivárom a sorom. Attól még,hogy 2 kicsi gyerekem van,nem hőbörgök,pedig nap mint nap megtehetném!Amikor 5 percig állok a zebránál,mert elsuhannak az autók az orrunk előtt,amikor a biciklis azt hiszi rá nem vonatkozik a piros lámpa a biciklisávban és majdnem elgázol minket és amikor nekem kell odamenni felsegíteni egy biciklistől eldőlt nénit úgy hogy közben a fiaim ottmaradnak a járdán,csak mert a kocsmából a férfiak,akik ott vannak a történésektől 2 méterre,lusták felállni...Szóval úgy gondolom nagyon nem ismered még az érem mindkét oldalát,szóval most totál értelmetlenül vagy felháborodva!!!
Majd ha várandós leszel és előtted ülnek le a buszon,ha tényleg csak egy receptért,beutalóért mész a dokinál a sor elejére a betegekkel teli váróban,majd ha a kisgyereked ordít a postán,nyáron a 40 fok melegben és még rád is szólnak,hogy miért nem tudod elhallgattatni,és majd amikor a beteg gyereked,az életed beteg,akkor rájössz miről beszéltünk mi,ősanyák!!
Mert tudod,ha én nagy pocakkal helyet kérek, ha élek az orvosnál a jogaimmal,hogy előre mehetek,ha megkérem szépen az előttem állót,had menjek előre(teszem hozzá ilyet soha nem csináltam,de megértem aki előre kéri magát),és ha a beteg gyerekemmel rohanok az orvoshoz akkor mindig megkapom,hogy "mert a gátlástalan ősanya,azt hiszi neki mindent lehet"...
Szóval ha egy 2011-es téma még ma is ennyire felbőszít,akkor kérlek gyere vissza pár év múlva megint,amikor már legalább 1-2 éves a saját gyereked és beszéljük újra a témát,mert akkor lesz értelme!
2-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!