Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?
A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)
Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:
nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.
Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)
Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D
Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?
Haláli volt :)
Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?
Nem olvastam végig a kommenteket, de kérdező én örülök az ilyeneknek! :D
A többi inkább a negatív valaszolokhoz szól...a nagy takaritas...gondolom hamarabb leallsz takarítani minthogy kezedbe vennel egy könyvet és olvasnal a hiperokos kolykodnek ugye? csak nehogy egy kis koszhoz érjen, aztán jönnek a kérdések hogy x idosen miért csak ennyit tud?? talan mert egy szót sem szólsz hozzá??
azért mert valakinek más a nevelési élve mint nektek meg nem biztos higy rossz is...
"gondolom hamarabb leallsz takarítani minthogy kezedbe vennel egy könyvet és olvasnal a hiperokos kolykodnek ugye? csak nehogy egy kis koszhoz érjen, aztán jönnek a kérdések hogy x idosen miért csak ennyit tud?? talan mert egy szót sem szólsz hozzá??"
Úgy érzed nagyon okosat szóltál, ugye? Attól, hogy valaki nem találja annyira viccesnek, ha a férje szétbarmolja a lakást és szeret viszonylagos rendben élni, még foglalkozik ám a gyerekével. Sőt, a gyerek nem azt tanulja meg, hogy a tiszta ruhába bele lehet dörgölni az ételt, szét lehet dobálni a kakás pelenkát stb, hanem, hogy elpakolunk magunk után és vannak határok. Lehet, hogy meglep, de ez is hozzátartozik a gyerek fejlődéséhez.
"A többi inkább a negatív valaszolokhoz szól...a nagy takaritas...gondolom hamarabb leallsz takarítani minthogy kezedbe vennel egy könyvet és olvasnal a hiperokos kolykodnek ugye?"
Csak felvilágosítanálak, hogy aki nem hagyja, hogy kupleráj legyen a lakásából, annak épp hogy kevesebbet kell takarítania. Nekem még soha nem kellett ilyen hülyeség miatt kétszer mosni a ruhát, nem kellett a szőnyegből dörgölni a beletaposott ételt, nem kellett koszos cipő után takarítanom a kádat, stb.
Kicsit ki vannak sarkítva már a dolgok. Az elejérők kellene kezdeni a válaszokat.
A kérdésedre a válasz, ekkora kupinak én sem örültem volna, ha erre érek haza. Ez számomra sem haláli cuki jó poén.
De mivel nem vagyunk egyformák, én elfogadom, hogy Neked kérdező, és még pár válaszolónak ez nem zavaró helyzet.
Azért egy ilyen miatt én sem válnék a férjemtől, ez is durva valóban, de mondjuk az én férjem nem szokott ilyet csinálni. MÁshogy-szerinem- hasznosan tölti az idejét a gyerekeinkkel. Pl olvas a hiperokos kölkeinek... 2 és 4évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!