Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?
A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)
Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:
nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.
Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)
Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D
Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?
Haláli volt :)
Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?
Szóval aki nem a zoknis fiókban altatja a gyereket, nem döngöli bele a szőnyegbe és a tiszta ruhába az ételmaradékot, nem az asztal alatt tárolja a szaros pelenkát az karót nyelt?
Kérdező te legalább annyira infantilis vagy mint az urad. A kapcsolatotok ettől még lehet harmonikus, egészen addig míg valamelyikőtök fel nem nő..
Az enyem is pakolgatta a vasalatlant, de nem kellett ujra mosni, mert kajat nem kent bele. Malac modra evett, de ket mozdulattal letoroltem es mar mehetett is jatszani, nem hordta szet a lakasban, hogy utana haromszorannyi idobe teljen mindenhonnan levakarni.
Lepakolta a konyvespolcot amit ha befejezte visszaraktam. Kivette a fazekat es fakanallal dobolt rajta...... de nem, az etelt nem hagytam hogy a szonyegbe kenje.
Nyilvanos forum nyilvanos kerdessel,ott okoskodok ahol kedvem tartja. ;-)
Arrol nem tehetek, ha neked nem tetszik nehany valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!