Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyermekes anyukák! Ti is...

Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?

Figyelt kérdés

A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)

Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:

nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.

Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)

Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D

Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?

Haláli volt :)

Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?

2014. jan. 17. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
54%

Szóval aki nem a zoknis fiókban altatja a gyereket, nem döngöli bele a szőnyegbe és a tiszta ruhába az ételmaradékot, nem az asztal alatt tárolja a szaros pelenkát az karót nyelt?

Kérdező te legalább annyira infantilis vagy mint az urad. A kapcsolatotok ettől még lehet harmonikus, egészen addig míg valamelyikőtök fel nem nő..

2014. jan. 19. 15:27
 52/69 A kérdező kommentje:
Nem, egy szóval sem mondtam, hogy akinél nincsenek ilyenek, az karót nyelt. Az a karót nyelt, savanyú fapina, akinek romba dől az élete, mert egy kis rendetlenség akad a lakásában, és mert egy ilyen helyzetet nem tud rugalmasan kezelni, csak úgy, hogy válna..
2014. jan. 19. 16:20
 53/69 anonim ***** válasza:
65%
Nálatok ez kis rendetlenségnek számít?
2014. jan. 19. 16:25
 54/69 A kérdező kommentje:
Neeeem, ez egy hatalmas káosz, amit napokig vakartam össze...Kíváncsi vagyok, hogy a Ti kisbabátok hogyan játszik. Törlőrongyival meg szemeteszsákkal a kezében? Egy kis folt a szőnyegen, pár szétpakolt cucc, egy kakis pelenka, meg egy adag mosnivaló.Igen, ez óriási feladat, és csodálom, hogy nem hívták ránk az ÁNTSZ-t...
2014. jan. 19. 16:32
 55/69 anonim ***** válasza:
54%
Kajamaradek a foldon amire mehetnek a hangyak es a csotanyok inkabb igenytelenseg mint lazasag. Nekem most is tele a mosogato, van par jatek szanaszet, de majd elrakjuk, nem zavar. De a leesett etelt nem felvenni hanem hagyni a szonyegen szaradni, szetkenni az csak a putriban szokas.
2014. jan. 19. 16:34
 56/69 A kérdező kommentje:
Igen, egész csótányfalka költözött a lakásba 2,5 óra alatt...
2014. jan. 19. 16:37
 57/69 A kérdező kommentje:
Ja és kissé kevered a szezont a fazonnal nem?! Ugyanis a tényleg lazán fogom fel, de nem én raktam oda, szóval látom már nem volt mibe belekötni. De komolyan! Ha nem tetszik, menj máshova okoskodni, nem haragszik meg senki!
2014. jan. 19. 16:38
 58/69 anonim ***** válasza:
76%

Az enyem is pakolgatta a vasalatlant, de nem kellett ujra mosni, mert kajat nem kent bele. Malac modra evett, de ket mozdulattal letoroltem es mar mehetett is jatszani, nem hordta szet a lakasban, hogy utana haromszorannyi idobe teljen mindenhonnan levakarni.

Lepakolta a konyvespolcot amit ha befejezte visszaraktam. Kivette a fazekat es fakanallal dobolt rajta...... de nem, az etelt nem hagytam hogy a szonyegbe kenje.

2014. jan. 19. 16:41
 59/69 A kérdező kommentje:
58as: Én sem hagyom soha! Nem voltam otthon, és a férjem hagyta...de most emiatt váljunk?! Nem én csináltattam a rendetlenséget, csak egyszerűen nem akadtam ki rajta, és máris sokak szerint idióta, meg igénytelen vagyok, és el kéne hagynom a férjemet.
2014. jan. 19. 16:43
 60/69 anonim ***** válasza:
77%

Nyilvanos forum nyilvanos kerdessel,ott okoskodok ahol kedvem tartja. ;-)

Arrol nem tehetek, ha neked nem tetszik nehany valasz.

2014. jan. 19. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!