Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?
A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)
Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:
nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.
Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)
Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D
Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?
Haláli volt :)
Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?
Én mondjuk a sz@aros pelenka és a kajamaradék mellett azon akadtam volna ki, hogy a gyerek a fiókban alszik. Miiiii vaaaaan? Ez hol aranyos már?
Egyébként majd ha heti 2x elmész kimenőre és minden alkalommal ez vár, már te sem találod ennyire aranyosnak. Így elsőre még elegy a lelkesedésed,de ha már tizedjére mosod újra a tiszta ruhákat és pakolod vissza a sgekrény teljes tartalmát és sikálod ki a kajás szőnyeget, nem fogod annyira aranyosnak találni a férjed akcióját. Egyébként tipikus férfi, mind ilyen, semmi különös nincs ebben.
Elég szánalmas, hogy egyesek szerint csak DVD-t nézni, vagy lakást rombolni lehet. Lehet, hogy most új dolgot mondok nektek, de számtalan tartalmas program van még ezeken kívül.
Az is elég durva, hogy felkel és azt sem tudja, hol a 11 hónapos gyerek.
Idilli kép..:)
Nem ismerem, még előtte vagyok (7 hónapos a kisfiam) de már készülök...:)
Sok kitartást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!