Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyermekes anyukák! Ti is...

Kisgyermekes anyukák! Ti is imádjátok ezt?

Figyelt kérdés

A kisfiam 11 hónapos, nagyon eleven, okos kisgyerek. Ma el kellett mennem pár dolgot elintézni, szóval apájára hagytam a kicsit olyan 2,5 órára. (Ebéd, és takarítás után mentem el)

Mikor hazaértem, a következő kép fogadott:

nappaliban minden játék szétdobálva, fél banán, kifli, kuki a szőnyegbe döngölve, a mosott, de még ki nem vasalt ruhákból egy pofás vár a kisszoba közepén, tele nápolyival, a fürdőkádban 3 narancs, és egy cipő (?), a férjem a gyerekszoba szőnyegén, fakanállal a pólójában, a kisfiam a zoknisfiókban aludt.

Ideges lettem, de el tudom képzelni, micsoda játék lehetett :)

Később, a romok takarítása közben találtam egy darabokra tépett plüsscicát a pelenkásvödörben, és egy kakis pelust a konyhaasztal alatt :D

Mikor a férjem felébredt, csak annyit kérdezett: Hol van a kis Ördögfióka?

Haláli volt :)

Van hasonlóan kellemes/kellemetlen élményetek?

2014. jan. 17. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
78%

:D ennyire még nem durvult el nálunk a helyzet... lehet azért mert nekünk lányunk van??? :D

Maradék kaják, egyéb holmik szanaszét ez azért ismerős! :)

2014. jan. 17. 22:57
 2/69 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez egyáltalán nem vicces, hanem kifejezetten szomorú, hogy ennyire nem tisztel téged és ilyen gyerekes. Nálunk szerencsére ilyen nem fordulhat elő.
2014. jan. 17. 23:01
 3/69 A kérdező kommentje:
2es: Mit értesz az alatt, hogy nem tisztel? Meglepődtem kicsit ezen...
2014. jan. 17. 23:04
 4/69 anonim ***** válasza:
37%
Kb. azonnal beadnám a válást...bakker, így viselkedik és így tisztei a párját, a gyereket és saját magát egy felnőtt férfi? Mert oké, hogy nincs patyolat, na de amiket írtál...durva, nagyon durva! Mindent lehet apucinál? Kaját a szőnyegbe döngölni, tiszta ruhák tele kajával, fürdőkádban narancs...atyaég! Fogadjunk, ha te engednéd ezeket a gyereknek, apuka kiakadna. 1 éves gyereket nem csak idiótáskodással lehet lekötni. Plusz tök jó idő volt, séta vagy ilyenek? Az nem jár trehánysággal otthon.
2014. jan. 17. 23:04
 5/69 A kérdező kommentje:
Fú, hát na...érdekes válaszok, megmondom őszintén, nem erre számítottam, nekem speciel meg sem fordult a fejemben a válás (atyaég!!) amiatt, hogy rendetlenséget csináltak. Persze mindenkinek más a nézőpontja, de szerintem ez azért nem olyan "bitófára vele!" dolog...
2014. jan. 17. 23:07
 6/69 anonim ***** válasza:
75%
Ez tündéraranyos! Szerintem két gyereked van, egy nagy és egy kicsi. Az egyik a szőnyegen, a másik a fiókban... csuda egy látványt nyújthattak! :))))
2014. jan. 17. 23:09
 7/69 anonim ***** válasza:
57%

4-es vagyok.

Nyilván nem bitófára való.

Ha téged nem bosszantott, nem zavart, nem dühített, hogy utánuk, a leírásodból ítélve legalább 1 órás rendrakás és takarítás volt szükséges, akkor oké a dolog, mindenkinek más a tűréshatár.

És picit off, nem a kérdezőnek szól, csak általában: miért van az, hogy manapság egy kisgyerekes családban kb non-stop nincs rendben a lakás kicsit sem (nem patyolat tisztaságra és múzeumi rendre gondolok), és a gyerek 3 éves koráig sokaknak tök normális ez? Régebben azért nem lehetett mindent a gyereknek és a szülők is tudták hol a határ. Az azért mégsem lekorlátozás, hogy mondjuk megmondom a gyereknek és kisebb korban tudatosan úgy is irányítom a gyereket, a játék menetét, hogy ne kelljen utána ennyit takarítani. Eleve hogy kerül pl. banán már csak a szőnyegre is? Plusz még beledörgölni a rágcsálnivalót...

2014. jan. 17. 23:13
 8/69 A kérdező kommentje:

Igen, aranyosak voltak, de megmondom őszintén, már félve írom:

Nekem ez a látvány csak amiatt volt idegesítő, mert előről kezdhettük a takarítást (a férjem is segített), de egyébként csak nézem, hogy van, aki ennyiért elválna.

Nem tudom..én nem haragszom, jó volt látni, hogy nem csak beültette egy dvd elé a kicsit, hanem játszott vele, akkor is, ha a romjaiból kellett kivakarnunk a lakást.

Ja és a séta amiatt nem volt opció, mert én mondtam neki, hogy majd ha hazaérek, akkor sétálunk, várjon meg mindenképp.

2014. jan. 17. 23:13
 9/69 A kérdező kommentje:
Nézd, 4es: Nálunl mindig tisztaság van. Ez az eset már csak azért sem zavar, mert még soha nem volt hasonló sem, mondjuk megmondom őszintén, a banánnál, meg a narancsnál én is néztem nagyokat, de most komolyan...meddig tart kiszedni? 5 perc max. (és a férjem csinálta :D )
2014. jan. 17. 23:16
 10/69 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem akinek egy ilyen történetről csak a takarítás és a válás jut eszébe, abban nem sok szeretet lehet.
2014. jan. 17. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!