Kisgyermekes Anyukak! Ti jartok el parotok nelkul szorakozni, kikapcsolodni, iszogatni?
Igen, szoktam. Persze mértékkel, nem megyek haza hajnali 6kor részegen :-)
Párom semmit nem szól hozzá.
Szórakozásom annyi ami a baba nélkül töltöm heti 2 alkalom aerobik. Már 7 hónapos a lányunk így ideje kicsit rendbe hozni a testem és a mozgást visszaiktatni az életembe. :) Ennyi nekem bőven elég. Mindent levezetek ilyenkor és újra feltöltődve vágok bele mindenbe. :)
Iszogatni végképp nem. Ha ménnék is a férjemmel mennék de még az nagyon messze van. :)
Mi elköltöztünk abból a városból, ahol a szülés előtt laktunk. Itt nincs egy ismerősünk sem. Havonta egyszer járunk haza, akkor szoktam 2-3 órára találkozni a barátnőmmel és beszélgetni, beülni valahova. Addig a baba anyósékkal , apával van.
Párom semmit nem szól hozzá, ő is összefut ilyenkor a barátaival 1 sörre.
3 éves elmúlt a nagyobbik gyerekem. Eddig egyszer voltam el itthonról amióta megszületett, másfél éves korában, felmentem Bp-re koncertre egy barátnőmmel. Azon kívül és azóta nem voltam sehol gyerek nélkül, rettentő jó lenne, de a kisebbik rettentő anyás, még cicizik is (másfél éves), egy fél órára sem marad el az apjával sem, így ez kilőve.
A férjem rendszeresen (1-2 havonta) eljár a haverokkal, volt osztálytársakkal inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!