Nem bunkó kérdés akar lenni, de: miért van az, hogy sok nő mikor gyereket szül, elkezd mindent többes számban csinálni?
Értem ez alatt: bekakáltunk, x hónaposak vagyunk... Ennél már csak az bántja jobban a fülemet, ha a férfi mondja, hogy szülünk!
Nektek is van ilyen, ami nektek nagyon zavaró? Vagy csak én vagyok ma ilyen kukacos? :)
Jajj! De! Rettenetesen tud zavarni. Főleg, ha anyós mondja, h "már tudunk integetni", hú tényleg? Akkor az unokád messze jobb mint te vagy, mert neki 8 hónaposan, neked meg csak 52 évesen sikerült.
"Nem akarunk főzeléket enni" na hát ezt megértem mert én se szeretem.
"Már 4 fogunk van" akkor az fejenként kettő, de fura! Akkor über kálciumhiányos lehet az anyuka, vagy apuka sokat verte.
"Még nem tudunk pohárból inni" na te se rúgtál még be akkor.
"Székrekedésünk van" hát szorri.
"Sikerült biliznünk" te jó ég! Mekkora lehet az a bili?!
Én csak a babámhoz beszélek T/1-ben, ha közösen csinálunk vmit, másnak nem mondom, h ma vagyunk 11 hónaposak, fájt a hasunk, vagy megtanultunk tapsolni. Babához E/2 vagy T/1, de ez a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!