Hogyálljátok meg, hogy ne tömjétek a gyereket, aki nem akar enni?
nem kellmegállnom,eszembe se jut tömni. ha éhes eszik. Én 1 éves kor felett viszon már szoptattam, akkor már tudnak rendes ételt enni. (lehet megkövezni)
De hagytam egyenek annyit amennyit kívánnak.
A súlya miatt ne aggódj, az én lányom 3400g-mal született és 1 évesen 8,3 kg volt. Te te kisfiad meg sokkal kisebb súllyal indult.
Hagyd rá, átmeneti időszak lesz ez, majd megjön a kedve
eszedbe ne jusson tömni szegény gyereket! mit szólnál, ha téged megtömne valaki, amikor nem kívánod a kaját?
a 7. választ ajánlom figyelmedbe!
Nekem sem jutna eszembe tömni, kínálom több dologgal, de ha nem, nem, ő tudja, ha édes, úgyis jelez, ne félj, ők nem hagyják annyiban.
Próbálj mást, mint amit eddig, néha ráunhat erre-arra, talán más állagút kéne próbálni.
Müller nem tudom, van-e felétek, ott vannak tápláló babanasik, ami nem nasi, csak olyasmi :)
Pl. Hipp almás rizstallér, ez 100% puffasztott rizs almalében megforgatva, ettől édeskés ízű.
A babám ezt szereti, és van, hogy ilyet kér akkor is, ha mást nem, nasi, de mégsem, mert tápláló gabonaféle és gyümölcs.
A másik pedig szintén Hipp köles-kukoricarúd, ez is 100% gabona, sótlan, cukrozatlan, de a picik még szeretik a natúr ízeket.
Ettől megnyugszol, hogy valami mégis van a pocijában.
Vannak ilyen időszakok, mikor "leállnak" az evéssel, aztán megint kérnek...
Amúgy szintén Müllerben (nagyon imádom, nem drágább a dm-nél, rossmann-nál, és szuper minőség, német áru, ami bizonyítottan jobb, mint a magyaroknak szánt...) vannak 100% gyümölcspürék, finomak, hátha azokat megenné, az én babám imádja őket, a főzelékeket viszont ő sem nagyon eszi meg. Ismerősöm babája pedig a gyümiket nem csípi annyira, inkább zöldséges-főzelékes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!