7hónapos kislányom, nem akar rugózni. Ez baj? Itt olvasom másnak állandóan ""állna "ekkora babája. Kicsim 2hete mászik, féloldalra felnyomja magát, mintha felülni szeretne.
Figyelt kérdés
de az elöbb is próbáltam,megfogtam a hónaljánál, és nem feszíti ki a lábait, mintha álnni akarna.sőt "ökölbeszorítja "a lábújjait.ez baj?ő miért nem imitálja a lépkedést?2012. ápr. 17. 11:28
1/4 anonim válasza:
Ne erőltess semmit. Majd csinálja.ha megérett rá. A babák a saját ritmusuk szerint végzik a mozgásokat,esetleg kihagynak valamit.
2/4 anonim válasza:
Nem nem baj egyáltalán. Az ökölbe szorított lábujjak ösztön, semmi gond nincs vele, még nem érett rá, hogy álljon. Neki most a felülés a célja:-), ne erőltesd, örülj mint a fene, hogy mászik, mert az nagyon fontos, azzal erősödik minden izma, majd meglátod, milyen nagyon ügyes lesz pár hét múlva, ez olyan idegpályákat indít be, ami később a tanuláshoz nagyon fontos, és sokkal kevesebbet esnek az olyan gyerekek, akik nem egyből állnak, hanem másznak, mert fokozatosan tanulják meg a felállást is. Az hogy álljon, még nagyon ráér, és nem kell rugóznia sem, hagyd, hogy a saját tempójában haladjon.
3/4 krisztivan válasza:
Kisfiam sose akart rugózni és én nem is értettem az elején,hogy mit is kérdeznek?Hiszen sosem akart állni,tehát nem is volt felállitva hogy rugozzon:-))11 hósan állt fel és 13 hósan elindult.Nem bukdácsolt és nem esett össze-vissza.Már csak akkor csinálta ha tudta.Ne siettesd mert nincs elkésve semmiről:-))
4/4 A kérdező kommentje:
nem erőltetem persze, csak kipróbáltam az itt olvasottak után.köszönöm mindenkinek
2012. ápr. 17. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!